LA MULȚI ANI, POLIȚIA ROMÂNĂ!

La multi ani Politia RomanaMiercuri, de BunaVestire, e ziua Politiei Romane.

Pentru prima data de la al doilea razboi mondial, Politia Romana nu isi aniverseaza existenta cu festivitati si manifestari la care invitati sa fie cetatenii.

Astazi, mai mult decat oricand, sunt chemati sa apere tara!

In schimb, pentru prima data de la al doilea razboi mondial, Politia Romana e chemata sa tina tara sub control, sa o apere de data aceasta impotriva unui inamic invizibil, care insa risca sa nimiceasca tot mai multi oameni. Sunt chemati in strada sa asigure distantarea sociala, singura posibilitate la ora actuala de stopare a raspandirii pandemiei de coronavirus. Cu familii acasa, la fel ca ceilalti colegi de Arme (politistii de frontiera, jandarmi, militari), politistii romani sunt pusi in linia intai pentru a asigura aplicarea ordonantelor militare ce vizeaza reguli stricte pentru cetateni, cu scopul apararii cetatenilor. Modesti, nu spun nimic... Si tot pentru prima data, politistii nu au transmis si nu doresc sa transmita nimic cu ocazia zilei lor. In schimb, prezenta si actiunile lor spun totul. In mainile lor poporul si-a incredintat acum propria existenta.

NEWS BUZAU le ureaza multumiri si un sincer LA MULTI ANI!

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează