Copier Service sustine elevii din mediul rural cu rezultate deosebite la invatatura

fatada copier service articolCopier Service, unul dintre cei mai importanti furnizori de echipamente IT si echipamente de printare din judetul Buzau este alaturi de elevii din mediul rural cu rezultate deosebite la invatatura.

In luna iunie 2020 reprezentantii Copier Service au raspuns pozitiv apelului administratiei locale din Comuna buzoiana Racoviteni pentru a veni in sprijinul a 6 elevi cu rezultate scolare foarte bune.

Cei 6 elevi au primit drept sponsorizare cate un calculator complet performant Fujitsu Siemens cu processor Intel, memorie RAM 4GB, stocare SSD si licenta pentru sistemul de operare Microsoft Windows 10, impreuna cu un monitor HP de 20”.

Despre E-learning

Piața e-learning în România este încă la început, fiind adoptată treptat de companii si sistemul de educatie, cele mai multe depinzând de anumite decizii luate la nivel national. Situația actuală ne-a obligat pe mulți dintre noi să facem o schimbare de mentalitate vis a vis de modul în care muncim, învățăm, trăim.

E-learning (sau eLearning) reprezintă utilizarea de media electronică și tehnologii informaționale și de comunicație (ICT) în educație. E-learning la general include toate formele de tehnologie educațională în educație și învățare.