Hoţii din Buzău işi fac cămara bogată!

Hot politie dosar penalPoliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Smeeni, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza localităţii Smeeni, au fost sesizaţi despre faptul că mai multe persoane sustrag cereale de pe un teren de pe raza aceleiaşi localităţi.

Imediat după primirea sesizării, un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului pentru a verifica aspectele semnalate. Poliţiştii au depistat în apropierea terenului de pe care se reclama furtul de cereale, doi localnici - un bărbat şi o femeie, ambii în vârstă de 50 de ani, care transportau cereale cu atelajul hipo. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că terenul de pe care cei doi au sustras cerealele aparține unei societăţi agricole. Valoarea prejudiciului creat este de 300 lei, acesta fiind recuperat şi predat administratorului societăţii. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar cercetările sunt continuate de către poliţişti.

Si poliţiştii din cadrul Postului de poliţie Gălbinaşi au depistat principalul bănuit în cazul unui furt de ovine. Din verificări s-a stabilit faptul că în perioada iunie-iulie a.c. bărbatul ar fi sustras mai multe ovine de la o stână de pe raza localităţii Gălbinaşi pe care ulterior le-ar fi înstrăinat. Prejudiciul ajunge la valoarea de aproximativ 3000 de lei, în parte fiind recuperat şi restituit persoanei vătămate. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Postului de poliţie Gălbinaşi.

Ecaterina STROESCU