FOTO - PROSTIE HIBRIDA! Autobuzele cuplului “Gica – Toma”, recent aduse (“Hybrid”) din…Olanda sunt vechi, consuma mult si au acumulatorii “terminati”! Vezi si cum se circula prin oras cu cauciucuri uzate pentru “siguranta si confortul” buzoieniLOR

rable hibrid consum mare transbus BuzauPotrivit unor surse din cadrul societatii de transport in comun TRANSBUS SA Buzau, recentele autobuze “hybrid” aduse din Olanda sunt aproape la fel de uzate moral si fizic ca celelalte aduse in anii trecuti si pe deasupra consuma si foarte mult combustibil in trafic. Iata ca promisiunile primarului nereprezentativ – Toma faliment (care se pregateste de inca 4 ani de fraudare si inselaciuni), legate de un transport comun sunt numai minciuni bune de “livrat” prin presa aservita, direct buzoienilor naivi. Surse din cadrul unitatii de transport in comun Buzau – TRANSBUS, ne-au transmis cateva dovezi legate de unele “date tehnice” ale noilor rable aduse de Toma (se pare la suprapret) prin aceeasi filiera olandeza. La fel, sursele noastre ne-au spus ca autobuzele cu pricina merg numai pe motorina pentru ca acumulatorii nu mai sunt buni si inlocuirea acestora costa aproximativ10.000 Euro pentru fiecare in parte?! Rablele din parcurile auto olandeze au in media peste 8 ani vechime (sunt din 2012) si intre 600.000 – 800.000 km la bord!!!

La o prima vedere (vezi foile de parcurs de mai jos, pe o zi intreaga!), un autobuz face in medie aproximativ 200 de km si consuma in jur de 35 – 37 %, La un calcul simplu, in prezent, la TransBus se alimenteaza pentru tot parcul auto… in jur de 10 Tone de motorina pe zi!!! Halal economie! Un consum imens si o societate care acumuelaza datorii pe zi ce trece, nefiind rentabila…poate doar pentru visul bolnav al lui Toma si Gica!

P.S. In imaginile de mai jos vedeti si un cauciuc super uzat de la un autobuz Transbus (Traseul 1) – model VDL, adus acum 2 ani tot de cuplu celebru in parandaraturi – Toma si Gica Toader. “Siguranta si confort”, sau pericol de explozie in trafic cu…calatori la bord? Toate autobuzele figureaza ca “bune de plecat in cursa”!!!

“Politia se aude? ARR si alte organisme?