FOTO DOCUMENTE – Din nou balamuc la TRANSBUS SA Buzau! Dupa ce au trecut alegerile, incep concedierile! Societatea de transport in comun pierde definitiv procesul cu transportatorii privati

Transbus instantaLucrurile merg din “prost in mai prost” la toate societatile patronate de gasca penala “Toma – Gica Toader si asociatii”! Se vede treaba ca banii publici bagati nelegali in firmele de avocatura nu mai ajung pentru a acoperi gaurile negre din Transbus SA. Asa cum semnalam si in trecut, societatea patronata de apropiatul lui Toma de la ROMET – Gica Toader pierde proces dupa proces (vezi LINK). Iata cum Firmele de avocatura angajate nelegal (zice Curtea de Conturi Buzau) pierd pe banii buzoienilor procesele, in favoarea transportatorilor privati care au fost alungati de pe piata in mod neconcurential de gasca penala amintita mai sus.

 

Exemplu: instanta s-a pronuntat ieri definitiv in litigiul cu Primaria Buzau, si ADI Maracineni – strutocamila PSD Buzau, in ceea ce priveste Traseul nr 5. Asa cum anuntam si altadata – vezi LINKUL de mai sus, Transbus a inceput sa piarda procesele pe banda rulanta si asta nu e tot…a dat startul la disponibilizari – vezi FOTO DOCUMENTE! Dupa ce s-a folosit la alegeri de soferi, controlori si familiile acestora si i-a amenintat ca-i “face in sange” sau ca-i “arunca de la etaj”, gasca penala ii da afara fara scrupule! Lucrurile nu se opresc aici, deoarece Transbus este intr-o mare gaura financiara, spun sursele noastre si criza Pandemiei coroborata cu lipsa de viziune a sefilor pusi in functii doar pentru parandaraturi face ca societatea de transport in comun sa fie tot mai aproape de faliment ca si altele ce tin de primaria Buzau, condusa ea insasi de primarul faliment – “milairdarul de carton” Toma!

VOM REVENI!

Gika Maniveleanu