Cand se bat institutiile in instanta si smecherii baga batul printre tambrele de la gard (Ministerul Muncii, ITM Buzau, Transbus si angajatii disponibilizati ilegal) - FOTO

Transbus disponibilizariCe se intampla cand bagi batul printre tambrele de la gard si agiti apele intre institutiile statului? Poti sa ti-o iei, fie ca te numesti Gica Toader, Toma Constantin sau oricare altul. Asta se intampla si in cazul unor angajati incomozi de la Transbus SA care au fost dati afara, in mod abuziv se pare (procesele nu au sentinte definitive si irevocabile), la comanda sau sustinerea indivizilor citati si parati de mai sus.

 In Buzaul lui 2020, gata spre 2021, exista un razboi adesea mut si purtat in underground unde problemele atat pentru cetatenii simpli neafiliati politic cat si pentru naivi sunt duse dupa putere si adesea la intamplare, fara rezultate majore si coordonate (sa mai adaugam, poate este necesar sa clarificam candva... ca alti politicieni, adversari paratilor de mai sus folosesc "victimele" - colaterale - in bataliile lor si imediat dupa alegeri ii abandoneaza ca pe o masea stricata?). Pe de alta parte, tot aici si acum smecherii de la institutiile bugetofage nu se opresc cu buricomania si razbunarile de tot felul si tarasc in instanta, dupa cum le sopteste duhul lor bolsevic, pe toata suflarea ce i-ar contrazice sau ar dezvalui hotiile ce le fac mai des decat respir. Nici cu cativa formatori de opinie lucrurile nu stau mai bine (asta daca nu au contracte grase de publicitate sa taca!)... pentru ca orice jurnalist, fie el de la News Buzau sau din alta parte da in vileag fraudele de acolo sunt dati si ei in judecata (culmea - NUMAI pe bani publici!!!) imediat de aceiasi indivizi, care, printre altele isi vad in continuare nestingheriti de treburile murdare in societatea platita din bani publici – TRANSBUS (in cazul de fata). Evident, lucrurile nu se vor opri aici, pentru ca, la randul lor, "smecherii" au si ei dosare penale, in urma sesizarilor noastre repetate (cu dovezi incontestabile – falsificari inspectii tehnice, fraude, amenintari, dovezi audio/video/martori…) si mai devreme sau mai tarziu vor raspunde pentru faptele lor....negresit! O precizare - intre noi fie vorba - la Buzau, gastile de magistrati, procurori, politisti etc sunt mana in mana - si nu am zis-o numai eu, acum si aici... dar...pe langa asta avem si o veste buna: nu toti judecatorii si avocatii din urbe sunt "manjiti" si nu toti ii urasc pe jurnalisti, din contra am zice! La mai mare, dragilor!

 

RELUAM,

Cu toate ca este perioada sarbatorilor si toti ar trebui sa luam o pauza... procesele merg totusi inainte…iar rezolutia ultima a instantei, in cazul de fata, indica clar incotro se vor indrepta lucrurile…dar, ii pasa cuiva? Vom vedea!

Reamintim ca respectivele Case de Avocatura (vezi documentele) care deservesc gastile (fie ele de la Primarie, Compania de Apa, Transbus sau altele) iau comisioane enorme (NEPUBLICE SI NETRANSPARENTE!!!) din banii buzoienilor, cu toate ca la drept vorbind nu isi justifica nici prin rezultate si nici ca obiective, ceea ce fac (surse ne spun ca tot juristii angajati in respectivele institutii le fac treburile mai importante si le intocmesc hartiile!!!).

Potrivit celor in cauza, Sindicatul soferilor condus de angajatul demis ilegal a facut demersuri la Ministerul Muncii si I.T.M. care au dispus ca societatatea sa faca determinari ale conditilor de munca , iar conduceresa societati a contestat dispozitia I.T.M. (?!)Sic!

“Ce muschii lor", nu-i asa?! Si incepe circul…

DOSAR: 1031/114/2020

TRANS BUS SARecurent Reclamant

INSPECTORATUL TERITORIAL DE MUNCĂ BUZĂU     Intimat Pârât

Şedinţe

21.12.2020

Tip solutie: Anulează cererea de recurs

Solutia pe scurt: Admite excepţia nulităţii recursului.Anulează recursul pentru neîncadrare în motivele de recurs. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 21.12.2020.

Document: Hotarâre 1279/2020 21.12.2020

……………………………………………

Părţi

Nume          Calitate parte

TRANS BUS SAReclamant

INSPECTORATUL TERITORIAL DE MUNCĂ BUZĂU     Pârât

Şedinţe

09.09.2020

Ora estimata: 09:00

Complet: CAF 9

Tip solutie: Respinge cererea

Solutia pe scurt: 1. Respinge capătul de cerere având ca obiect anularea în parte a Procesului-verbal de control seria BZ nr. 50553/20.12.2019 în ceea ce prive?te obligarea la efectuarea de măsurători asupra nivelului expunerii conducătorilor auto la zgomot, vibratii, radiatii electromagnetice, formulat de reclamanta TRANS BUS SA, în contradictoriu cu pârâtul INSPECTORATUL TERITORIAL DE MUNCĂ BUZĂU. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. 2. Respinge capătul de cerere având ca obiect suspendarea executării măsurii dispuse la pct. 5 din Anexa la Procesul verbal de control seria BZ nr. 50553/20.12.2019 până la solutionarea cauzei, formulat de reclamanta TRANS BUS SA, în contradictoriu cu pârâtul INSPECTORATUL TERITORIAL DE MUNCĂ BUZĂU. Cu drept de recurs în 5 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 09 Septembrie 2020.

Document: Hotarâre 479/2020 09.09.2020

VOM REVENI

REDACTIA