BIAF-Festivalul care pune Buzăul pe harta culturală a României

BIAF Festival artist Buzau“BIAF va fi un festival al tuturor artelor, unic în regiune prin conceptul său și se va desfășura în perioada 25 august - 25 septembrie, în municipiul Buzău și în mai multe locații din județ.

Buzău International Arts Festival reunește edițiile cu numărul șase ale Festivalului Internațional de Teatru Independent de Comedie COMIC 7 B și Festivalului Internațional de Film Buzău - BUZZ IFF și va aduce publicului întâlniri unice cu vedete de talie internațională și numeroase alte evenimente - expoziții, concerte, spectacole stradale, lansări de carte, întâlniri cu oameni de cultură, conferințe, masterclass-uri și altele.

Buzău International Arts Festival este organizat de Asociația CulturAll și Asociația Bulevardul Culturii, în parteneriat cu Primăria Municipiului Buzău și Centrul Cultural ,,Alexandru Marghiloman”.

Toate detaliile le puteți afla la conferința de presă, de joi, 10 iunie 2021, ora 11:30, transmisă în direct pe pagina de facebook https://m.facebook.com/biafRomania/ “ - a scris pe pagina sa de facebook, viceprimarul Oana Matache.

I.G.