Buzaul – raiul hotilor din locuinte! Atentie la “preferintele” infractorilor!

furturi din locuinteMinor identificat pentru furt și furt calificat

În data de 25 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Merei, au identificat și depistat principalul bănuit de comiterea unor furturi.

Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că bănuitul, un minor de 16 de ani, din Pietroasele, ar fi pătruns prin efracţie în perioada mai – noiembrie a.c. în patru imobile de pe raza localității de domiciliu, dar şi într-un autoturism, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, bijuterii și sume de bani.

Furturile au fost săvârşite în dauna a cinci localnici, patru femei şi un bărbat.

În cauză cercetările sunt continuare de polițiștii Postului de poliție Pietroasele în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt și furt calificat, iar aceştia continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale ale bănuitului.

•        

Bănuită de furt, identificată de poliţiştii buzoieni

În data de 25 noiembrie a.c., polițiștii de investigaţii din cadrul Poliţiei municipiuliu Buzău, au identificat principala bănuită de comiterea unui furt.

Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că bănuita, o tânăr de 26 ani, din Constanța, ar fi sustras în ziua de 18 noiembrie a.c. un portofel ce conținea documente și bani, din buzunarul gecii persoanei vătămate în timp ce acesta se afla în interiorul autoturismului parcat pe o stradă din municipiul Buzău.

Prejudiciul a fost recuperat de oamenii legii şi predat părţii vătămate, un bărbat din Buzău.

Cercetările sunt continuare de polițiști sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.