TV NB New header

Furturi din Dispensar medical - la Smeeni si talharie la Rm. Sarat

arestati pentru furturiÎn data de 21 iunie a.c polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Smeeni au reţinut doi tineri bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de furt dintr-un dispensar din Smeeni.

Fapta a fost comisă în noaptea de 18/19 iunie a.c.

Din investigaţii s-a stabilit că bănuiții, doi tineri în vârstă de 17 și 18 ani, ambii din localitatea Smeeni, ar fi pătruns în unitatea medicală prin forțarea ușilor și a ferestrelor, de unde ar fi sustras bani.

Prejudiciul a fost estimat la 1400 de lei.

Polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a tinerilor.

În ziua de 21 iunie a.c., polițiștii din cadrul Politiei Oraș Nehoiu au identificat şi depistat principalul bănuit în cazul unui furt de bicicletă, un tânăr în vârstă de 24 ani, din Siriu.

Fapta a fost sesizată în ziua de 21 iunie a.c., de către persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 60 de ani, din aceeaşi localitate.

Din cercetări a reieşit că în seara zilei de 20 aprilie a.c., bănuitul ar fi pătruns în curtea persoanei vătămate și ar fi sustras bicicleta care a fost lăsată sprijinită de un gard, neasigurată şi nesupravegheată.

Tânărul ar fi abandonat ulterior bicicleta în zona gării.

Prejudiciul a fost recuperat de polițiști și predat persoanei vătămate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în scop de folosință, iar polițiștii continuă cercetările.

Reţinut pentru tâlhărie la scurt timp de la comiterea faptei

În data de 22 iunie a.c., polițiștii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat au reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, un râmnicean bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Fapta a fost comisă în seara de 21 iunie a.c. şi a fost sesizată de partea vătămată, un bărbat în vârstă de 59 de ani, de asemenea din Râmnicu Sărat.

Din investigaţii, poliţiştii au stabilit că bănuitul l-ar fi deposedat prin acte de violenţă pe păgubit, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiu, de telefonul mobil şi banii pe care îi avea asupra sa.

În cursul acestei zile, bănuitul urmează a fi prezentat parchetului pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.

E.S.