New News Buzau header

Direcția Poliția Locală face apel către toţi cetăţenii să parcheze regulamentar autoturismele, pentru a permite utilajelor de deszăpezire să intervină pe toate străzile din municipiu.

deszapezire Buzau parcari Politie localaAvând în vedere ninsorile abundente și codul portocaliu instituit pe raza municipiului Buzău în perioada 27 – 30.01.2023, Direcția Poliția Locală face apel către toţi cetăţenii să parcheze regulamentar autoturismele, pentru a permite utilajelor de deszăpezire să intervină pe toate străzile din municipiu.

Reamintim populaţiei că, în conformitate cu prevederile HCL 326/2017, art.2, alin.(1), lit.K - persoanele fizice/juridice, asociațiile de proprietari, au obligaţia de a îndepărta zăpada şi gheaţa de pe trotuarele din faţa imobilelor şi a incintelor deţinute şi de a înlătura sloiurile de gheaţă (ţurţuri) de pe rigole.

Pentru eventualele probleme ce ar putea apărea din cauza temperaturilor scăzute sau a ninsorilor, cetatenii pot apela dispeceratul Poliţiei Locale 0238/955.

Direcția Poliția Locală Buzău