New News Buzau header

Percheziții la un bărbat bănuit de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

perchezitiiÎn ziua de 25 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Arme, Exploziv și Substanțe Periculoase, sub coordonarea direcţiei din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în executare 4 mandate de percheziție domiciliară la imobile din Râmnicu Sărat, Prahova şi Bucureşti.

Percheziţiile au avut loc la locații utilizate de un bărbat de 37 de ani, din Bucureşti, bănuit de comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Activităţile au fost desfăşurate în baza mandatelor emise de Judecătoria Râmnicu Sărat.

La adresele percheziţionate au fost descoperite şi au fost ridicate mai multe sisteme de termoviziune/nightvision, două lunete, un binoclu, o lanternă cu sistem de prindere pe arme, dar şi mai multe bijuterii a căror provenienţă nu a putut fi justificată.

           În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru comiterea infracţiunii de „nerespectarea regimului armelor și munițiilor”.

            La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova.

 

E.S.