New News Buzau header

Elevii Colegiului Economic Buzău premiati la Târgul Firmelor de exercițiu de la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București

Elevi Colegiul Economic Buzau proiecte firme de exercitiu USAMVBÎncă de la primele ore ale dimineții de vineri, 19 mai 2023, 17 elevi ai Colegiului Economic Buzău însoțiți de Prof. Cristina Drenea au participat la Competiția Firmelor de exercițiu organizată de Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală, din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București.

          Mai multe echipaje din capitală și din țară au dat startul unei călătorii în mediul de afaceri și au condus publicul și pe membrii juriului către diverse domenii de activitate, o călătorie din care nu au lipsit: emoția, spiritul de competiție, noutatea, abilitățile de comunicare și determinarea.

          Cele 4 echipe ale Colegiului Economic s-au evidențiat cu acest prilej, fapt întărit de premiile obținut:

Premiul I la Secțiunea I - FE în domeniul producției: F.E. Akadia S.R.L.

Premiul I la Secțiunea II - FE în HORECA și activități conexe: F.E. New vision S.R.L.

Premiul II la Secțiunea II - FE în HORECA și activități conexe: F.E. Green life S.R.L.

Premiul special la Secțiunea II - FE în HORECA și activități conexe: F.E. Macondo S.R.L.

          Este, de fiecare data, o bucurie să vedem că elevii de la Economic sunt în prima linie și că școala are un rol esențial în formarea lor profesională și în conturarea calității lor umane.

          Elevii care au reprezentat firmele de exercițiu: Bostan Georgiana, Constantin Daria, Iordache Adriana,Marcu Bianca, Neculai Cătălina, Oprescu Bianca, Grigore Karina, Lăzărică Doru, Munteanu Cătălin, Clondireanu Andreea, Dumitrașcu Marius, Grozavu Alessandra, Lungu Alina, Ion Nicoleta, Lăteață Andreea, Manea Iuliana, Radu Andreea.

          Profesori coordonatori: Cătălina Poștovei, Adina Enuș, Buie Roxana.Profesor însoțitor: Drenea Cristina.

          Felicitări tuturor, elevi și profesori!

         Mulțumiri oranizatorilor, cu deosebire dlui. Asist. Drd. Valentin Șerban din cadrul USAMVB, absolvent al Colegiului Economic Buzău!

 

I.G.