UPDATE -In ultima perioada femeia era foarte abatuta. Prima victima a primarului Toma - Mihail Vasilica, director economic in primarie - se pare ca ar fi cazut de la etaj din apartamentul sau din Dorobanti

primaria buzauPrima victima a primarului Constantin Toma - Directorul economic al Primariei - Mihail Vasilica a murit azi dimineata dupa ce a cazut de la etajul apartamentului sau din cartierul Dorobanti. Apropiatii spun insa ca e posibil sa se fi aruncat de la etaj (sau a fost "ajutata")

dupa ce Toma a luat-o in colimator datorita unor suspiciuni de favorizare a unor persoane fizice si juridice in sensul stergerii datoriilor pe care acestia le aveau la Primaria Buzau. Functionara respectiva ii tinea locul fostului director Avramescu, fiind sefa de serviciu la "prelucrare date". 

I.G.

UPDATE - In ultima perioada femeia era foarte abatura si dezorganizata, in multe cazuri pe hartiile semnate de ea trebuia sa se mai uite inca odata. Din  relatarile sotului reiese faptul ca astazi, in jurul orei 11.00 femeii i s-ar fi facut rau si s-ar fi dus lageam sa poata respira mai bine. Colegele din Primaria Buzau sunt in stare de soc, Vasilica Mihail era recunoscuta ca fiind o buna profesionista, foarte meticuloasa.