FC Buzău, transferuri pentru play-off. Trei atacanți sub comanda lui Pustai

transferuri fotbal

Conform site-ului liga 2 prosport.ro, FC Buzău a transferat trei jucători în tentativa de a pătrunde în turneul play-off. După transferul fundașului Robert Sălceanu, 17 ani, de la Dunărea Călărași, Cristi Pustai va beneficia de aportul a trei jucători cu profil ofensiv, Dorin Burlacu - 29 de ani, Mihai Neicuțescu - 23 de ani și Gonzalo Latorre - 25 de ani.
Burlacu este un jucător cu mare experiență la nivelul eșalonului secund, a mai evoluat la Buzău, CSM Rm Sărat, Chiajna și Aerostar Bacău, Neicuțescu vine de la Dinamo București, în timp ce Latorre este din Uruguay și a jucat în tara natală, Brazilia și Italia.

Citește mai departe...

Jos pălăria, fetelor! Gloria Buzău, final de senzație la Zalău!

Handbal fete BuzauCu o atitudine schimbata total după eșecul rușinos cu Dacia Mioveni, handbalistele SCM Gloria Buzău au reușit o victorie extrem de prețioasă la Zalău, pe unul dintre cele mai grele terenuri din Liga Națională de handbal feminin.

Socul produs prin demiterea lui Aurelian Roșca a fost de bun augur, iar Gloria a reușit o prestație de zile mari, reușind să întoarcă după pauză de la minus 4!, cu presiune mare pe Romeo Ilie aflat pe bancă din postura de antrenor principal.

Citește mai departe...

Fost antrenor al FC Gloria Buzău, singurul român la Cupa Africii pe națiuni Vezi aici cine este!

fotbal AfricaAmânată pentru un an din cauza situației medicale, Cupa Africii 2021 a pornit la.drum pe 9 ianuarie 2022 și se va încheia în data de 6 februarie 2022, cu un număr de 24 de echipe care se vor alinia la startul competiției.

Întrecerile ediției cu numărul 33 se desfășoară în cinci orașe din Camerun, iar printre protagoniștii Cupei Africii se numără și unul dintre foștii antrenori principali ai FC Gloria Buzău.

Citește mai departe...

Cine va sta pe banca Gloriei la meciul de la Zalău

SCM Gloria Buzau handbal femininHandbalul feminin buzoian nu traversează o perioadă prea grozavă, în urma unor evoluții palide ale SCM Gloria Buzău, iar rezultatele slabe au dus la demiterea lui Aurelian Roșca.

Până la numirea unui nou antrenor principal, pe banca Gloriei va sta prof. Romeo Ilie, iar primul examen pentru acesta după plecarea lui Roșca va fi unul foarte dificil.

Citește mai departe...

ULTIMA ORĂ! Aurelian Roșca, OUT de la Gloria Buzău după eșecul rușinos cu Dacia Mioveni!

Rosca antrenor out SCM Gloria BuzauAurelian Roșca a fost demis de conducerea clubului SCM Gloria Buzău, în urma eșecului rușinos de pe teren propriu cu Dacia Mioveni.

Gloria a fost învinsă în Sala Sporturilor Romeo Iamandi de una dintre codașele Ligii Naționale de handbal feminin, scor 21-23(10-12), sâmbătă, 8 ianuarie 2022, iar eșecul a fost primit ca o lovitură de ciocan de toțți iubitorii handbalului. buzoian.

Nici șefii SCM Gloria Buzău nu au rămas insensibili la această contraperformanță a sportului buzoian, astfel că prima măsură nu a întârziat să apară.

Lui Aurelian Roșca, antrenorul principal, al echipei, i s-au reproșat foarte multe lucruri după partida cu Mioveni, dar nici celelalte rezultatele din ultima perioadă, inclusiv eliminarea prematură din EHL, nu l-au ajutat.

Astfel, Roșca care preluase echipa in luna iunie 2021, nu mai lucrează la clubul buzoian începând cu data de luni, 10 ianuarie 2022, anunțul oficial fiind făcut de conducerea clubului.

Cătălin Păduraru

HC Buzău 2012, primele antrenamente in 2022

HC Buzau 2012Handbaliștii buzoieni au revenit la antrenamente și se vor pregăti pe plan local, urmând să susțină și câteva meciuri de verificare până la reluarea campionatului. Momentan lotul 'Lupilor buzoieni' este același, fara sa fie anunțate transferuri în rândurile băieților lui Pero Milosevic și Bogdan Constantin.

Citește mai departe...

Subcategories