Handbal | O noua calificare ratata sub conducerea lui Dedu

Handbal RomaniaNaționala de handbal masculin a României mai bifează o nouă contraperformanță de când Alexandru Dedu se află în fruntea Federației Romane de Handbal. Tricolorii au fost învinși în deplasarea din Muntenegru, duminică 2 mai 2021, scor 19-23(9-9), în ultima partidă a unei grupe de calificare care părea, cel puțin pe hârtie, extrem de favorabilă pentru o calificare mult așteptată. Numai că, dubla rușinoasă cu naționala din Kosovo din care Romania s-a ales cu un singur punct!! în una dintre cele mai mari umilințe din istoria sportului românesc a reprezentat practic bomboana pe coliva. Cu Dedu la conducerea federației, naționala de handbal masculin a ratat calificare după calificare indiferent că vorbim despre turnee finale la Campionatul European sau cel Mondial. Cu obiectivul declarat de a califica naționala de băieți la Jocurile Olimpice, președintele Federației Romane de Handbal a ratat și acest reper inclusiv cu naționala feminină! Înaintea meciului din Muntenegru, trupa condusă de Rareș Fortuneanu avea nevoie de un singur punct pentru a obține biletele la 'Europene', în condițiile în care numărul de echipe de la turneul final al Campionatului European a fost marit la 24!

Citește mai departe...

Handbal | Gloria Buzău rămâne pe poziția a 4-a după turneul de la Bistrița

Handbal Gloria BuzauDoua victorii și tot atâtea înfrângeri este bilanțul SCM Gloriei Buzău în turneul de la Bistrița în perioada 26 aprilie - 1 mai 2021, în cadrul etapelor 16 - 19 din Liga Națională de handbal feminin.

Handbalistele Gloriei au fost depășite de CSM București și de Măgura Cisnădie și au terminat învingătoare cu CSU Cluj Napoca și cu SCM Craiova.

Citește mai departe...

Opinia lui Păduraru | Simona merita sau nu sa fie portdrapelul de la Tokyo?

portdrapelPortdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo din vara lui 2021 stârnește ambiții mari in rândurile sportivilor, dar reprezintă și o mare responsabilitate dincolo de mândria de a purta tricolorul românesc la deschidere. De asemenea, maturitatea și faptul că te-ai dăruit de fiecare dată când a fost nevoie in tricoul României sunt alte repere după care trebuie făcută o alegere corectă.

Citește mai departe...

Tenis de masă. PERFORMANȚĂ - Buzoianul Ovidiu Ionescu s-a calificat la Jocurile Olimpice!

Ovidiu Ionescu tenis de masaTenisul de masă buzoian va fi reprezentat la Jocurile Olimpice de la Tokyo de Ovidiu Ionescu, sportiv legitimat la SCM Gloria. Nevoit să lupte din greu pentru a pătrunde în elita olimpică, Ovidiu Ionescu a luat startul la turneul preolimpic găzduit de Guimaraes - Portugalia, în perioada 21-25 aprilie 2021. Buzoianul a luat startul pe primul tablou unde a fost eliminat de slovacul Lubomir Pistej, scor 3-4, după ce Ovidiu a condus cu 3-1, dar a continuat pe tabloul 2.

Citește mai departe...

Subcategories