New News Buzau header

iAM SPORT - Răspunsul ”fascinant” al Jandarmeriei Buzău, după ce un om al legii a scos pistolul în fața suporterilor Stelei: ”Acțiunea a condus la încetarea conflictului” CE NU S-A SCRIS IN PRESA LOCALA PLATITA!

ijj PISTOL SCOS MECI FOTBAL bUZAUMeciul de Liga 2 Gloria Buzău – CSA Steaua, încheiat 4-4, a fost aproape să se transforme într-o adevărată tragedie după fluierul final. Mai exact, un jandarm al dispozitivului deplasat pentru partidă de la Ploiești a scos un pistol în fața suporterilor ”militarilor”.

Citește mai departe...

VIDEO REZUMAT - SCOR DE MAIDAN IN CRANG! CSA Steaua egalează dramatic, trei goluri marcate în ultimele minute la Buzău. Rezultate și clasament Liga 2

FC Gloria Buzau CSA Steaua bucurestiDuminică au avut loc două partide din cadrul etapei a opta din Liga 2.

Gloria Buzău - CSA Steaua București 4-4

CSA Steaua București rămâne cu o singură victorie în opt etape. Roș-albaștrii au început bine partida de la Buzău , iar în minutul 31 conduceau deja cu 0-2. Buzoienii au restabilit însă egalitatea până la pauză, iar în minutul 68 au trecut în avantaj prin golul lui Dumitru.

Citește mai departe...

Inca o partida pierduta de echipa de fotbal din Crang - GLORIA BUZĂU – UTA ARAD 1-2 (1-0)

Fotbal Gloria Buzau UTA AradSirul esecurilor se tin lant, la echipa de fotbal din Crang si se pare ca Stafful nu gaseste calea spre victorie, desi sunt pompati bani cu nemiluita, din buzunarul buzoienilor. La ultimul meci – cu UTA Arad, desi a condos la pauza cu 1 – 0, jucatorii nu au reusit sa mentina avantajul. “Parca nu au suflu si picioarele li se impleticesc” – a comentat un cunoscator. Antrenorul Prepelita nu a gasit nici de data asta calea spre victorie si se pare ca orizontul la echipa din Buzau i se ingusteaza din ce in ce mai mult. Pacat de investitii si banii aruncati!

Citește mai departe...

Răzvan Burleanu a bătut palma cu Marcel Ciolacu și Nicușor Dan: Bucureștiul vrea să găzduiască finala Europa League

Burleanu si Ciolacu FRFPreşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, sâmbătă seara, că a avut în cursul săptămânii o întâlnire cu premierul Marcel Ciolacu, şi a subliniat că atât Guvernul României, cât şi Primăria Capitalei susţin puternic candidatura Bucureştiului pentru organizarea finalei Europa League, din 2026 sau 2027, pe Arena Naţională.

Citește mai departe...

Inca un esec marca Prepelita - CSC ŞELIMBĂR - GLORIA BUZĂU 2-1 (1-1)!

esec FC Gloria BuzauMicrobistii cu state vechi in stadion arata cu degetul tot mai des catre antrenorul Prepelita, dupa esecul echipei din Crang – CSC ŞELIMBĂR - GLORIA BUZĂU 2-1 (1-1)! Cu un joc mediocru si submediocru, echipa de fotbal buzoiana nu a avut suflu si nici orientare in teren. “Vina o poarta antrenorul, ori nu are inspiratie, ori nu se pricepe…ca bani, ia cu duiumul! Nu se poate sa ne bata toate comunele din tara, la cati bani se pompeaza in echipa! Iar omogenitatea, iar? Dar cat iiami trebuie pana sa joace de liga 1”, a spus cu mahnire, un commentator.

Citește mai departe...

Subcategories