ULTIMA ORĂ - Handbal Juniori 1. Victorie mare pentru LPS Buzău și pas important către grupa Valoare! Declarație IN EXCLUSIVITATE!

LPS handbal junioriHandbaliștii juniori 1 de la Liceul cu Program Sportiv Buzău sunt la un pas de calificarea în fazele superioare ale Campionatului Național, după victoria în fața CSS Rm. Vâlcea, vineri, 5 martie 2021, scor 27-25(12-12), în cadrul turneului de la Moreni. LPS Buzău mai are de jucat cu CSM București și cu CSS Craiova, iar pentru calificare buzoienii mai au nevoie de o singură victorie.

Citește mai departe...

Handbal. Scenariu nou in finalul campionatului din Liga Zimbrilor

handbal BuzauDin cauza faptului că programarea tuturor etapelor in vederea comunicării către EHF a formațiilor ce vor evolua în cupele europene nu este posibilă, Federația Română de Handbal a luat hotărârea ca în sezonul 2020-2021 din Liga Națională de handbal masculin sa nu se mai joace turneele play-off și play-out.

Citește mai departe...

Obiectiv: Jocurile Olimpice! Simona Stancu, îndreptățită să arbitreze la Tokyo

arbitru handbal BuzauTurneul preolimpic de handbal feminin care se va desfășura în Ungaria în perioada 19-21 martie 2021, cu participarea echipelor naționale ale Ungariei, Serbiei, Rusiei și Kazahstanului, reprezintă un test major pentru perechea de arbitraj formata din Simona Stancu și Cristina Năstase în vederea Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

După numeroase prezențe la vârful competițiilor mondiale și europene, una dintre cele mai valoroase brigăzi de arbitri de handbal din lume este îndreptățită să aspire către competiția supremă, Olimpiada.

Citește mai departe...

Liga 1. 'Municipalul' din Crâng, norocos pentru Chindia Târgoviște

fotbalChindia Târgoviște și Universitatea Craiova s-au întâlnit la Buzău, sâmbătă, 27 februarie 2021, în cadrul etapei cu numărul 25 din Liga 1 de fotbal. Din postura de formație gazdă, Chindia s-a impus la limită, scor 1-0(0-0), după ce a reușit să închidă perfect toate culoarele, fără ca oltenii să se poată apropia periculos de poarta adversă. Partida a fost decisă de reusita lui Iacob din min. 79, care a profitat de letargia apărătorilor de la Craiova și a finalizat fără probleme.

Partida a fost umbrită de o prestație slabă a centralului Istvan Kovacs, care nu a sancționat cu lovitură de la 11 m intervenția dură a lui Dulca asupra lui Ivan în min. 56, fază la care Universitatea trebuia să beneficieze de un penalty extrem de clar.

Citește mai departe...

Subcategories