Fost presedinte al LPF: 'Mai toate cluburile, in faliment nedeclarat'

faliment fotbalDin cauza pandemiei de coronavirus, fotbalul romanesc, unul si asa cu probleme financiare, se afla intr-un moment de rascruce. Asta in ciuda masurilor luate in conditii speciale, taierea masiva, pana la jumatate, a salariilor. Mitica Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, este de parere, in cadrul unei declaratii pentru site-ul gsp.ro, ca majoritatea cluburilor de fotbal de la nivelul primelor trei esaloane sunt in faliment.

A fost anuntat startul Jocurilor Olimpice

Jocurile Olimpice 2020Programate initial in vara acestui an, Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost amanate pentru anul viitor din cauza pandemiei de coronavirus, iar data startului a fost anuntata oficial. Conform anuntului din partea Comitetului Olimpic International, Comitetului Paralimpic International, Comitetului Organizare Tokyo, Administratia Tokyo si Guvernului Japoniei, Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfasura in perioada 23 iulie - 8 august 2021.

Tragedie! A murit un fost portar al Stelei!

Marin TudorFostul portar al echipei de fotbal Steaua Bucuresti a murit in urma unui infarct pe care l-a suferit in timp ce se afla la Resita. Lumea fotbalului este in stare de soc, iar apropiatii, prietenii si colegii nu isi pot reveni dupa ce au aflat groaznica veste. In varsta de 43 de ani, Martin Tudor a cucerit 2 titluri de campion cu Steaua Bucuresti -2001, 2005- si o Supercupa, cu aceeasi formatie, in 2001.

Barajul Islanda - Romania, in septembrie?

sport NBPartida de baraj dintre echipele nationale de fotbal ale Islandei si Romaniei, programata initial in martie si mutata ulterior in iunie, se va juca, cel mai probabil, de abia in luna septembrie 2020. Cum turneul final al Campionatului European a fost amanat pentru 2021, fotbalul este bulversat de o serie de modificari ale programului initial, in vederea stoparii pandemiei de coronavirus.

OFICIAL! Jocurile Olimpice, amanate!

JO 2020Programate in perioada iulie - august 2020, Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost amanate si se vor desfasura in 2021. Din cauza pericolului cauzat de raspandirea bolilor contagioase, cea mai mare competitie sportiva va avea startul anul viitor, ca masura de preventie pentru stoparea coronavirusului.

Nume noi printre handbalistele Gloriei

handbal BuzauCu toate ca sezonul handbalistic este oprit din cauza epidemiei de coronavirus, conducerea SCM Gloria Buzau a perfectat o serie de transferuri. Astfel, doua jucatoare dim Muntenegru, una din Macedonia, dar si o romanca vor imbraca tricoul clubului buzoian.

Subcategories