New News Buzau header

Handbal. Frustrant! "Lupii" Buzăului, final trist la Vaslui

Handbal amsculin Lupii Buzaului HC 2012Eșec amar suferit de HC Buzău 2012, sâmbătă, 25 martie 2023, în deplasarea de la Vaslui, din etapa a 22-a a Ligii Naționale de handbal masculin. Buzoienii au făcut o primă repriză de excepție și au condus cu 18-13 după primele 30 de minute și nimic nu anunța ce se va întâmpla în partea secundă a disputei.

După ce a controlat clar prima parte a meciului, trupa buzoiană s-a văzut egalată și chiar condusă de cei de la Vaslui, care au întors tabela în favoarea lor.

Citește mai departe...

Fotbal. En fanfare! Metalul și Rm Sărat, victorii în finalul sezonului regular

Fotbal Ramnic MetalulCSM Rm Sărat și Metalul Buzău au terminat învingătoare în etapa a 18-a, sâmbătă, 25 martie 2023, ultima rundă a sezonului regular din Liga 3, înainte de turneul play-off. Râmnicenii lui Marius Tirila au reușit un succes spectaculos pe terenul celor de la CSM Focșani, 1-0(0-0), reușita purtând semnătura lui Socol min. 48.

De cealaltă parte, băieții lui Vali Stan s-au impus clar, pe teren propriu, scor 2-0(1-0), în fața formației Viitorul Ianca, goluri reușite de Arnăutu '27 și Tudorică '80.

Citește mai departe...

Show cu balonul oval. Rugbyștii juniori ai Gloriei Buzău, meci oficial la București și "amical " pe teren propriu

Rugby Gloria BuzauRugbyul continuă să respire pe meleagurile buzoiene grație unor pasionați, Marius Trifan, Costică Mersoiu, George Georgescu și Nicolae Tudor, care se ocupă de pregătirea și creșterea celor mai tineri practicanți ai acestui sport. Secția de rugby juniori de la SCM Gloria Buzău se pregătește de un final de săptămână cu două partide, una la București și alta pe teren propriu.

Citește mai departe...

Handbal. Au cucerit reduta oltencelor! Gloria, victorie imensă la Rm Vâlcea!

handbal feminin HC BuzauSucces uriaș și pe deplin meritat reușit de Gloria Buzău, miercuri, 22 martie 2023, pe terenul uneia dintre echipele cu care fetele lui Daniel Anca se luptă pentru un loc de EHL. Cu o apărare de fier și un atac care a punctat la foc automat, Gloria s-a impus la limită în etapa a 19-a, scor 28-27(14-11), dar victoria este cât se poate de clară, buzoiencele conducând pe finalul partidei cu 27-23! Răbufnirea de orgoliu a gazdelor a redus diferența pe tabelă, după ce Harabagiu a părăsit terenul pe brațe in urma unei accidentări care sperăm că nu este foarte gravă.

Citește mai departe...

Fotbal. Gloria este în grafic, după un punct valoros pe "Arcul de Triumf" | Adrian Mihalcea: "Trebuie să transformăm egalurile în victorii"

FG Gloria buzauFotbaliștii pregătiți de Adrian Mihalcea s-au întors neînvinși din deplasarea de la Dinamo București(duminică, 19 martie 2023 n.r.), scor 1-1, iar tehnicianul Gloriei și-a exprimat imediat după terminarea partidei primele impresii după debutul in turneul play-off din Liga 2.

Mihalcea a spus că echipa este in grafic, dar egalurile trebuie transformate în victorii.

Citește mai departe...

Subcategories