News Buzau new header Craciun

Gloria, eșec strâns în Ungaria | Viza pentru grupele EHL se decide la Buzău

HC Gloria BuzauHandbalistele Gloriei Buzău au fost învinse în deplasarea de la Mosonmagyarovar, duminică, 4 decembrie 2022, în prima manșă a ultimului tur preliminar înainte de grupele Ligii Europene.

Gazdele s-au impus cu scorul de 29-26 (16-12), dar scorul este unul care menține echipa antrenată de Adrian Chiruț in calculele calificării.

Citește mai departe...

Liderul de iarnă vine de la Rm Sărat

fotbal Rm SaratÎn partida de debut a etapei cu numărul 15 din Liga 3, ultima rundă din 2022, CSM Rm Sărat a reușit un nou succes, reușind să termine anul lider in Seria 2.

Râmnicenii au primit vizita formației Dinamo Bacău, vineri, 2 decembrie 2022, iar băieții lui Marius Tirila s-au impus cu un categoric 4-1(2-0).

Pentru CSM au marcat Ignat '26 Mateiciuc '43, Socol '56 și Pâslaru '73, iar reușita celor de la Dinamo Bacău a purtat semnătura lui Brăescu '72.

Astfel, indiferent de celelalte rezultate care se vor înregistra în această etapă, CSM Rm Sărat intra în vacanță de pe prima poziție a clasamentului, cu un total de 36 de puncte.

11 victorii, 3 rezultate de egalitate și un eșec, golaveraj 35-7, reprezintă bilanțul excelent al râmnicenilor care termină en fanfare un an de excepție.

Cătălin Păduraru

Am câștigat un punct sau am pierdut două? Gloria Buzău termină neînvinsă în Ghencea

FC Gloria Buzau FCSBEtapa a 16-a din Liga 2, ultima din acest an, a debutat joi, 1 decembrie 2022, cu partida dintre CSA Steaua București și Gloria Buzău. Cele două au terminat la egalitate, scor 1-1(0-1), dar, în mod sigur, remiza nu mulțumește pe nimeni.

Probabil, parțial, bucureștenii nu pot fi prea supărați, pe de altă parte, un succes al oaspeților ar fi mărit șansele buzoienilor de a termina 2022 în play-off.

Gloria a deschis scorul prin Boiciuc '3 din pasa lui Lopez, acesta din urmă având o șansă importantă de 2-0 în finalul primei reprize.

Citește mai departe...

Curajoși, dar fără șansă. Luceafărul Buzău - FK Odorheiu Secuiesc 3-4(1-1)

Luceafarul Buzau fotbal salaLuceafărul Buzău s-a prezentat extrem de curajos în fața celor de la FK Odorheiu Secuiesc, una dintre forțele din Liga 1 de futsal, trupă care urcă pe locul 2 după succesul de la Buzău.

Fără susținere financiară, dar cu un management format din doi oameni extrem de pricepuți și de sufletiști, președintele Iulian Trăsnea și antrenorul Marius Cozma, Luceafărul se încăpățânează să țină capul sus.

Citește mai departe...

Gest superb al handbalistelor | "Alături de profu' Ilie!"

handbal fmeinin HC BuzauFetele de la Gloria Buzău demonstrează încă o dată că dincolo de valoarea pe care o arată pe parchet, la loc de cinste stă solidaritatea.

Într-un gest de mare caracter, înainte de startul oficial al partidei cu Minaur Baia Mare(luni, 28 noiembrie 2022, 31-30(17-20) n.r.) elevele lui Adrian Chiruț au purtat peste tricoul negru de joc unul alb, cu un mesaj de susținere și de încurajare pentru prof Romeo Ilie: "Alături de profu' Ilie".

Citește mai departe...

Subcategories