Șase handbaliste de la SCM Gloria Buzău, la echipa națională a României

handbaliste BuzauNaționala de handbal feminin a României se va reuni la Mioveni în data de 2 octombrie 2021, în vederea disputării partidelor cu Insulele Feroe și Austria din preliminariile Campionatului European 2022.

Printre componentele lotului echipei României se numără și șase handbaliste de la SCM Gloria Buzău, convocate de selecționerul Adi Vasile.

Citește mai departe...

Handbal - Juniori 1. LPS Buzău, debut cu victorie la Brăila

Handbal juniori LPS BuzauHandbaliștii Juniori 1 de la Liceul cu Program Sportiv Buzău au învins în prima etapă din Campionatul National, duminică, 19 septembrie 2021, în deplasarea de la Brăila.

Buzoienii au debutat cu o victorie clară în noul sezon, scor final LPS Brăila - LPS Buzău 25-37(10-18), echipa pregătită de Marian Stanciu și Ionuț Dragancea fiind la înălțime, reușind o prestație de zile mari.

Echipa masculină de handbal Juniori 1 face parte din seria B a Campionatului Național, alături de LPS Brăila, CSM Focșani, CS Medgidia, Dobrogea Sud Constanța și CSS Călărași.

Citește mai departe...

Liga a 3-a | 9 goluri pe 'sinteticul' din Crângul Buzăului!

Liga 3 fotbal BuzauPartidă spectacol încheiată cu nu mai puțin de 9 goluri pe terenul sintetic din Crângul Buzăului, sâmbătă, 18 septembrie 2021. Metalul Buzău și Sportul Chișcani s-au întâlnit în cadrul etapei cu numărul 4 din seria a 2-a a eșalonului trei al fotbalului românesc, iar la final gazdele s-au impus cu un neverosimil 8-1(5-0)! Pentru buzoieni au marcat Tudorică ' 4, Pavel '10, 12' - din lovitură de la 11m, Zamfirescu '37, Clatinici '45, '53, ' 76, Stan ' 89, în timp ce reușita oaspeților a purtat semnătura lui Ciobanu '54.

Citește mai departe...

Elevii lui Pustai, a patra victorie consecutivă în Liga a 2-a! FC Buzău a urcat pe loc de play-off

FC Gloria Sport fotbalLucrurile funcționează de minune la FC Buzău sub comanda profesorului Cristi Pustai, genul de antrenor care tace și face.

Și face totul foarte bine chiar, drept dovadă parcursul aproape fără greșeală al echipei din Crângul Buzăului.

Extrem de modest și de realist, Pustai a construit o adevărată echipă la Buzău, o trupă solidă, care ajunge la șase victorii consecutive in toate competițiile, patru în Liga a 2-a și două în Cupa României.

Citește mai departe...

Handbal. HC Buzău 2012, fără șanse la malul Marii Negre

HC Buzau handbal masculinMeci teribil pentru 'Lupii Buzăului', duminică, 12 septembrie 2021, în fieful uneia dintre cele mai puternice echipe, Dobrogea Sud Constanța, o trupă care se bate și în acest sezon pentru trofee.

HC Buzău 2012 nu a avut șanse în fața 'marinarilor' care s-au impus cu un categoric 31-24(17-11). Începutul partidei a fost ceva mai echilibrat, buzoienii reușind chiar să conducă pe tabelă.

A fost 5-4 în favoarea oaspeților în min. 11, dar din acel moment gazdele au preluat controlul asupra jocului. La pauză, Constanța și-a asigurat un avantaj considerabil, care nu a mai putut fi remontat de HC Buzău 2012.

Citește mai departe...

Subcategories