FOTO/VIDEO - Daruri de Sarbatori – venite pe doua roti! Copiii de la Centrul Rezidential pentru Copilul cu Handicap nr. 9 Buzau au primit cadouri de la motociclisti

cadouri motociclisti 2018  News Buzau 2Mos Craciun a venit putin mai devreme la copiii de la Centrul Rezidential pentru Copilul cu Handicap nr 9 din cadrul DGASPC Buzau. O echipa de motociclisti buzoieni au adus cadouri copiilor duminica in jurul pranzului. Motociclistii au adus dulciuri, îmbrăcăminte, jucării si rechizite si au primit in dar zambete si imbratisari. Am putea spune ca Mos Craciun "a sosit primul la noi", asa cum a specificat "inima" centrului, Psih. Roxana MANOLE.

Kickboxing | Cupa Campionilor, o reusita pentru buzoieni

kickboxing BuzauLiceul Tehnologic Henri Coanda din municipiul Buzau a gazduit sambata 8 decembrie, in organizarea CS Criss Ryu Buzau, ultima competitie din acest an inscrisa in calendarul FRFK. In parteneriat cu Federatia Romana Freestyle Kickboxing, Cupa Campionilor a strans la start peste 200 de sportivi de la 23 de cluburi din toata tara.

Meciuri de pregatire pentru handbalistele Gloriei

handbal BuzauEchipa de handbal feminin SCM Gloria Buzau incepe seria de meciuri cu caracter de verificare. Elevele lui Musi si Ilie isi vor masura fortele cu adversari puternici in cadrul mai multor turnee amicale. Astfel, buzoiencele vor intalni echipa secunda a CSM Bucuresti pe 13 decembrie si HCM Slobozia in data de 14 decembrie.

Simona Stancu, recompensata cu titlul de Cetatean de onoare al judetului Buzau

Simona stancuCa o recunoastere a valorii, dar si a promovarii judetului nostru pe plan international, Simona Stancu va primi distinctia de Cetatean de Onoare al judetului Buzau din partea Consiliului Judetean. In cadrul unei sedinte a miniparlamentului judetean, buzoianca, cotata excelent pe plan european, va fi astfel recompensata pentru toata activitatea pe care o desfasoara in slujba sportului.

Marina Baboi - perla atletismului romanesc, pregatiri intense pentru noul sezon

Marina BaboiBuzoianca Marina Baboi, legitimata la SCM Gloria Buzau si Steaua Bucuresti, se pregateste in aceasta perioada in Poiana Brasov. Startul noului sezon bate la usa, iar la finalul lunii ianuarie se deschide seria de competitii. Pentru anul urmator, Marina Baboi, una dintre cele mai talentate si complete atlete de pe continent, isi propune evolutii dintre cele mai bune atat la Campionatele Nationale, dar si la Campionatele Europene de seniori si la Balcaniada.

Subcategories