Futsal. Punct final in Campionatul Judetean

futsal BZIn organizarea Asociatiei Judetene de Fotbal Buzau, s-au incheiat si ultimele partide din editia cu numarul 2 a Campionatului Judetean de Futsal. FC Buzau este castigatoarea acestei editii, dupa ce a trecut in finala de Avantul Zarnesti, scor 4-3(2-3). Podiumul a fost completat de formatia Gloria Vadu Pasii, in timp ce Vointa Limpezis a terminat competitia pe pozitia a 4-a.

EXCLUSIV - Handbal feminin | Olimpiada Gimnaziilor

sport BuzauSala de Sport din Cislau a gazduit, duminica, 17 februarie, etapa centrelor de localitati din cadrul Olimpiadei Gimnaziilor la handbal feminin. Au participat Scoala Gimnaziala 'Vasile Voiculescu - Pirscov, prof. Aurora Mihalcea, Scoala Gimnaziala 'Jilinschi' - Vernesti, prof. Angela Stancu, Liceul Tehnologic 'Sf. Mucenic Sava' - Berca, prof. Adi Pavel si Scoala Gimnaziala Magura, prof. Gabi Mihalcea.

Iata si rezultate inregistrate, precum si clasamentul final:

Liga Florilor. SCM Gloria Buzau, fara sanse la Cisnadie

handbal Liga FlorilorLipsite de aportul tehnicianului Dumitru Musi, plecat pe neasteptate de la echipa, handbalistele SCM Gloria Buzau au fost invinse, vineri, 15 februarie, in deplasarea de la Magura Cisnadie. Partida s-a disputat in cadrul etapei a 16-a din Liga Florilor, iar la finalul celor 60 de minute, scorul de pe tabela a reliefat superioritatea clara a gazdelor in fata trupei conduse de Romeo Ilie.

Handbal | Dumitru Musi a parasit Buzaul!

dumitru musiDecizie surprinzatoare luata de Dumitru Musi, antrenorul handbalistelor de la SCM Gloria Buzau, care a decis sa paraseasca corabia buzoiana. Spunem decizie surprinzatoare, deoarece nu stim exact cine sau ce a produs ruptura intre Musi si conducerea clubului buzoian.

Subcategories