Futsal. Luceafarul Buzau, a treia promovare in primul esalon!

futsal BZSarit din schema dupa ce echipa de futsal nu s-a mai regasit in organigrama clubului primariei, inimosul Iulica Trasnea a luat-o de la capat.

Si a facut-o, cum se spune, ca la carte. Dupa doua promovari consecutive in prima liga de futsal, Trasnea, un om extrem de atasat de acest sport, a reusit o alta performanta remarcabila.

Din postura de presedinte al formatiei Luceafarul Buzau, a urcat din nou in elita futsalului din Romania.

Citește mai departe...

Handbalista de la Gloria Buzau, testata pozitiv la Covid-19!

handbal sport Buzau CovidConform gsp.ro, Elena Livrinikj, componenta a echipei de handbal SCM Gloria Buzau, a parasit cantonamentul de la Cheile Gradistei, dupa ce rezultatul testului pentru coronavirus i-a iesit pozitiv. In varsta de 25 de ani, Elena Livrinikj a venit la Buzau dupa ce a evoluat la Rapid Bucuresti, unde a fost remarcata. Aceasta joaca pe postul de centru si face parte din lotul echipei nationale a Macedoniei.

Citește mai departe...

Liga 3. Noutati in lotul Metalului

Metalu BuzauDupa o lunga pauza cauzata de pandemia de Covid - 19, fotbalistii de la Metalul Buzau au revenit la antrenamente sub conducerea tehnicianului Vali Stan. Pregatirile pentru noul sezon se desfasoara in conditii speciale, conform ordinelor emise de Ministerul Sanatatii si Ministerul Turismului si Sportului. La capitolul noutati se remarca revenirea in lotul buzoienilor a fundasului Mihaes, in timp ce la capitolul plecari lista este mai lunga.

Citește mai departe...

HC Buzau 2012 anunta un nou transfer

sport BZConducerea clubului HC Buzau 2012 a reusit un nou transfer in randurile "Lupilor", prin aducerea sub forma de imprumut a unui jucator de la Dinamo Bucuresti. Incepand cu sezonul urmator, handbalistii buzoieni vor beneficia de aportul lui Calin Hossu care va evolua in tricoul HC Buzau 2012. In varsta de 21 de ani, Calin Hossu joaca pe pozitia de inter stanga si a mai jucat la Universitatea Cluj si LPS Cluj, dar si la categoria de varsta U 19 la una dintre cele mai tari trupe din Germania, THW Kiel.

Citește mai departe...

Fotbal. AJF Buzau a decis cum se va stabili campioana judeteana

AJF BuzauComitetul Executiv al Asociatiei Judetene de Fotbal Buzau a decis joi, 25 iunie 2020, modul in care se va incheia sezonul in fotbalul judetean.

De asemenea, a fost luata o hotarare pentru desemnarea formatiei care va juca la mini turneul de promovare in Liga 3, alaturi de campioanele judetelor Constanta si Tulcea.

Citește mai departe...

Subcategories