Cupa Regiunillor: AJF Buzau - North Riding

AJF BZMiercuri, 19 septembrie, selectionata de fotbal amator AJF Buzau intalneste formatia North Riding- Anglia, in cadrul etapei a II-a din cadrul turneului intermediar Cupa Regiunilor- UEFA. Partida se disputa incepand cu ora 19.30 pe stadionul din Crangul Buzaului, iar accesul publicului este gratuit.

Fotbal - Gloria, in grafic dupa deplasarea de la Galati In cadrul etapei a IV-a din Liga 3, seria 1, SCM Gloria Buzau a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat la Galati in compania unei contracandidate la promovare, Suporter Club Otelul. Ambele

fotbal gloria BuzauIn cadrul etapei a IV-a din Liga 3, seria 1, SCM Gloria Buzau a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat la Galati in compania unei contracandidate la promovare, Suporter Club Otelul.

FOTO - Rugbistii de la Gloria, de neoprit cu Dinamo!

3Atmosfera de zile mari sambata dimineata pe arena Printul Ghica din Parcul Tineretului. SCM Gloria Buzau a primit vizita formatiei Dinamo Bucuresti in cadrul etapei a II- a din Superliga. Baietii antrenati de Costica Mersoiu si Mugur Preda au reusit un joc de zile mari, cu foarte multe atacuri la mana., iar eseurile nu au intarziat sa apara.

Sa fie derby! Gloria, dupa puncte la Galati

fotbalCapul de afis al etapei a IV-a din Liga 3 la fotbal, seria 1, este cu siguranta intalnirea dintre Suporter Club Otelul Galati si SCM Gloria Buzau. Disputa, care starneste un interes major in cele doua tabere, reprezinta o intalnire la varf, intre formatiile aflate pe primele doua locuri ale clasamentului.

Subcategories