Buzau - Bistrita, duelul 'Gloriilor'

handbal BuzauEtapa cu numarul 5 din Liga Florilor programeaza o intalnire extrem de interesanta. Handbalistele SCM Gloria Buzau, cu trei victorii in primele patru etape, vor primi vizita echipei Gloria Bistrita. Oaspetele formeaza o trupa foarte puternica, care a incheiat sezonul trecut pe treapta a treia a clasamentului.

Rugby| SCM Gloria, obiectiv victorie!

rugby BuzauSCM Gloria Buzau va primi vizita formatiei Universitatea Cluj in cadrul etapei cu numarul 4 din Superliga de rugby. Pentru baietii pregatiti de Costica Mersoiu si Mugur Preda, partida reprezinta un excelent prilej de a obtine toate punctele puse in joc, in fata propriilor suporteri.

HC Buzau 2012 isi doreste primul succes

Stefan Ciprian Polschi HC Bz sportHandbalistii buzoieni au ocazia sa obtina primul succes al sezonului. Dupa un rezultat de egalitate si doua infrangeri inregistrate in primele trei etape, HC Buzau 2012 cauta victoria in cadrul etapei cu numarul patru.

Sportivii Criss Ryu Buzau, medaliati la Cupa Mondiala

Criss Ryu KarateSportivii de la clubul Criss Ryu Buzau s-au numarat printre medaliatii Cupei Mondiale - Judgement Day K1 de la Bucuresti(14-15 septembrie 2019). Elevii lui Cristi Michiduta, prezenti la start in numar de sase, au avut o comportare frumoasa si au obtinut urmatoarele rezultate:

CS Crang Buzau, 28 de medalii la Cupa Mondiala!

Club Crang all styleLuptatorii buzoieni de la Clubul Sportiv Crang, antrenor prof. Sorin Raducan, au dominat cu autoritate confruntarile de la Cupa Mondiala - Judgement Day. Competitia s-a desfasurat la sala Apollo din Bucuresti in perioada 14-15 septembrie 2019, iar CS Crang Buzau s-a impus categoric, locul 1 la K1 si locul 1 la K1 Light. Elevii lui Sorin Raducan se intorc de la Bucuresti cu un bilant remarcabil, 28 de medalii, dintre care 13 de aur, 10 de argint si 5 de bronz.

Iata si echipa CS Crang Buzau, antrenor prof. Sorin Raducan:

Subcategories