Sportivi buzoieni la Jocurile Europene de la Minsk

Baboi si OvidiuIn perioada 21 iunie - 1 iulie 2019, va avea loc una dintre cele mai prestigioase competitii europene multisport, sub titulatura de Jocurile Europene.

Competitia va fi gazduita de Minsk - Belarus, iar Romania va participa cu un numar de 123 de sportivi care se vor lupta pentru medaliile puse in joc.

“CULMEA”! Antonio Stoian a mai finalizat un transfer

Pufi BZCunoscutul agent Antonio Stoian  a reusit o mutare excelenta in prima liga, numirea la carma echipei Sepsi Sf -Gheorghe a unui antrenor extrem de valoros. Laszlo Csaba este, începând de miercuri, noul antrenor al echipei de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Laszlo Csaba, în vârstă de 55 ani, s-a născut la Odorheiu Secuiesc, în judeţul Harghita, şi a coordonat, ca antrenor principal, echipe din Scoţia (Dundee United, Heart of Midlothian), Ungaria (Ferencvaros, MTK Budapesta), Belgia (Charleroi) şi Slovacia (Dunajska Streda).

NU NE VADUVITI DE RUGBY!

rugby BuzauSper din tot sufletul sa se ia o decizie corecta in privinta sectiei de Rugby a SCM Gloria! Zvonurile privind disparitia echipei capata amploare, si nu ar fi corect sa se materializeze. Este adevarat, la primul sezon de Superliga buzoienii nu au rupt gura targului dar si-au atins obiectivul! In plus, centrele de copii si juniori ale sectiei de rugby sunt extrem de productive cu jucatori la loturile nationale. Buzaul are traditie mare in rugby, si oamenii nu pot fi vaduviti de acest sport extrem de spectaculos si iubit.

EXCLUSIV - Buzoianul Antonio Pufi Stoian a intermediat numirea la carma nationalei Iranului a belgianului Marc Wilmots!

transfer Pufi Stoan Marc WilmotsO noua mutare de efect pe piata transferurilor reusita de buzoianul Antonio Pufi Stoian, unul dintre cei mai apreciati impresari din fotbal. Acesta a reusit un nou transfer de senzatie, renumitul antrenor Marc Wilmots pe banca tehnica a nationalei Iranului! "Da, este adevarat, Marc era liber de contract de ceva vreme. Am fost contactat de un colaborator din Iran, solicitand un nume mare pentru nationala. L-am sunat imediat pe Wilmots, prezentandu-i acestuia oferta. La inceput nu a fost incantat, pentru ca astepta si isi dorea mai mult o echipa de club din Europa. In prima faza a refuzat oferta.

Subcategories