Esec care complica lupta pentru evitarea retrogradarii Gloria Buzău – C.F. Brăila 0-2 (0-1)

Dezamagire mare in rândul suporterilor buzoieni prezenti miercuri seara pe stadionul din Crâng. In cel mai important meci al luptei pentru supravietuirea in liga secunda, Gloria a capotat chiar pe propriul teren, in fata unei echipe brailene mult mai prezenta in joc si hotarata sa plece acasa cu cele trei puncte. Faptul ca oaspetii au deschis scorul inca din secunda 40 a intalnirii a turnat poate plumb in ghetele buzoienilor, dar acest lucru nu scuza neputinta buzoienilor si evolutia lor palida. Pe fondul unui arbitraj confuz in unele momente, Gloria a fost lipsita si de sansa, după ce baietii lui Vioara au trimis de doua ori mingea in bara.

Esec greu de digerat inainte de meciurile cu Târlungeni -31 mai in deplasare si Dunarea Galati -7 iunie pe teren propriu, care incheie participarea buzoienilor in play-out. Totusi, Gloria pastreaza 2 puncte avans fata  de  Rapid Suceava, principala contracandidata pentru locul 3 din play-out, loc ce asigura si sezonul urmator participarea in liga secunda. Dar, dupa cum sublinia Viorel la conferinta de presa, principala problema cu care se confrunta trupa buzoiana o constituie lipsa banilor . “Buzaul se face ca-i plateste, iar ei se fac ca joaca”, a concluzionat Viorel Ion, tehnicianul Gloriei.

Gloria Buzau – C.F. Braila 0-2 (0-1)

Au marcat : Câmpeanu min. 1 si Dima min 90+3

Gloria Buzau : Gherasim- Airinei, Vlaicu, Danita-cap., Agache, Mihaescu, Marcu,Cretu, Puscasu, Burlacu, Pantelie. Rezerve : Stoicescu, G. Ion, Dumitru, Bârsanel, Moise, Bobe, Voicu. Antrenor Viorel Ion.

C.F. Braila : Mitrea-Spiridon, Ivan, Necoara, Ghiocel, Spataru, Ochia, Neagoe, Frunza-cap., Iordache, Ad. Campeanu. Rezerve : Leu, Ndigwe, Dima, Ignat, Olenic, Cl. Ionescu, Stangaciu. Antrenor Alin Pânzaru.