EXCLUSIV - Pufi Stoian achizitii de la greii Belgiei!

transferuri Pufi StoianPufi Stoian care este de cateva saptamani in Belgia, a negociat personal transferurile sub forma de imprumut a unor jucatori belgieni. Pufi a avut contacte cu cei de la Anderlecht, FC Bruges și Antwerp pentru a împrumuta niște Fotbaliști care, decât să încălzească banca de rezerve sau vreun loc în tribune, mai bine ar veni și-ar juca până la vară în Romania sau in alte tari unde are solicitari.

Sunt vizate posturi de portari, fundasi centrali, mijlocasi si atacanti. O frumoasa impresara dar si director sportiv la un mare club din Belgia a avut doar cuvinte de lauda la adresa lui Pufi Stoian." Un profesionist, un om cu care ai ce discuta in materie de fotbal, si sport in general, un om foarte bine pregatit.Mi-a facut mare placere sa il cunosc, si cu siguranta pe viitor vom tine legatura pentru eventuale transferuri." Pufi va reveni maine in tara .

C.P.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează