Handbal | Aproape de surpriza! Esec la Bucuresti, asteptam Galatiul!

sport BuzauDeplasare infernala, joi 10 ianuarie, pentru handbalistele SCM Gloria Buzau pe terenul CSM Bucuresti, in cadrul etapei cu numarul 11 din Liga Florilor. In primul meci oficial din acest an, elevele lui Dumitru Musi si Romeo Ilie au fost la un pas de o mare surpriza, dar, din pacate, au fost nevoite sa se recunoasca invinse in fata formatiei gazda. Scor final CSM Bucuresti - SCM Gloria Buzau 27-26(13-12), dupa o partida extrem de echilibrata in care fetele noastre au condus pana spre final, 26-24 in min. 56!

CSM Bucuresti a obtinut in cele din urma o victorie norcoasa, cu un gol marcat in ultimele 6 secunde, si continua lupta pentru titlu alaturi de SCM Rm. Valcea. Pentru buzoience urmeaza o confruntare pe teren propriu cu CSM Galati, iar obiectivul este unul clar, si anume obtinerea tuturor punctelor puse in joc. Partida, unde suporterii echipei noastre sunt asteptati in numar cat mai mare, se va disputa duminica 13 ianuarie, ora 17.30, in Sala Sporturilor 'Romeo Iamandi'.

C.P.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează