Handbalistii buzoieni, aproape de surpriza cu CSM Bucuresti

sport BuzauMarti 12 martie, HC Buzau 2012 si CSM Bucuresti au oferit publicului buzoian un handbal de calitate in etapa cu numarul 22 din Liga Nationala. Cu toate ca o prima repriza si o buna parte din mitanul secund HC Buzau 2012 a fost la conducere, atat pe tabela, dar si la exprimare in teren, oaspetii s-au impus la final cu 24-23(14-15). Buzoienii au controlat destul de autoritar prima parte a intalnirii si au condus chiar si cu trei goluri 8-5 min. 17, 12-9 min. 25 sau 15-12 min. 28. Bobeica a inchis poarta gazdelor, iar Mironescu, Stroe, Grasu, Diaw, Istrate au perforat din toate pozitiile poarta bucurestenilor.

Nici in repriza a doua elevii lui Eliodor Voica si Bogdan Constantin nu au jucat rau, ba chiar au oferit in continuare o replica consistenta unui advesar foarte puternic si extrem de experimentat. De altfel, neta experienta a oaspetilor a facut diferenta pana la urma, dupa ce am tinut scorul strans la 19-19 min. 46 si 22-22 min. 57. Anton, Chirca si Asoltanei ies si ei la rampa cu cateva reusite, dar mai mult nu putem face. A fost momentul cand CSM Bucuresti a inscris de doua ori consecutiv, HC Buzau 2012 marcheaza ultimul gol al partidei si ramanem cu satisfactia unui meci excelent al formatiei buzoiene care va juca etapa viitoare la Turda.

C.P.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează