Karate. SCM Gloria Buzau, rezultate frumoase inainte de Cupa Buzaului

karate BuzauPregatiri intense la sectia de karate de la SCM Gloria Buzau, antrenor Costin Stanciu, cu mai putin de o luna pana la startul in Cupa Buzaului. Competitia, aflata la editia a VIII-a, a devenit deja o traditie si se va desfasura in data de 12 mai la Sala Sporturilor Romeo Iamandi. Sambata, 13 aprilie, tinerii sportivi buzoieni au participat la o competitie desfasurata la Bucuresti, Cupa CSS 4, turneu omologat de Federatia Romana de Karate. Elevii lui Costin Stanciu au avut o comportare deosebita si s-au numarat printre protagonistii intrecerilor unde au concurat cateva sute de sportivi de la cluburi din tara.

SCM Gloria Buzau a facut o frumoasă propaganda acestui sport si la final numarul de medalii s-a ridicat la 39. 10 medalii de aur, 15 de argint si 14 de bronz este bilantul tinerilor nostri care au demonstrat, ca de fiecare data, ambitie si tarie de caracter, calitati specifice acestei discipline sportive.

Catalin Paduraru

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează