Fotbal | Primele transferuri in Crangul Buzaului

transferuri GloriaConducerea SCM Gloria muta nu doar pe banca tehnica, ci si la nivelul lotului care se doreste a fi unul competitiv pentru primul sezon de Liga 2. Cum obiectivul lui Ilie Stan este unul indraznet, clasarea in primele 6 locuri, primele transferuri nu s-au lasat asteptate prea mult de catre suporterii buzoieni.

Astfel, dupa mijlocasul Valentin Munteanu - fost la Dunarea, Calarasi, Dunarea Galati, Pandurii Tg. Jiu sau Farul Constanta - si portarul Relu Stoian - care a jucat la Berceni, FC Voluntari sau 'nationala' de tineret, alte doua nume sunt bifate la capitolul noutati.

Este vorba despre fundasul central buzoian Marius Ionita, cu prezente la Otelul Galati, Dinamo Bucuresti, Concordia Chiajna, Unirea Urziceni, si atacantul Valentin Alexandru care a promovat cu Chindia Targoviste in Liga 1 la finele sezonului recent incheiat. Acesta a mai evoluat pentru Pandurii Tg. Jiu, Juventus Bucuresti sau Victoria Branesti.

Catalin Paduraru

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează