EXCLUSIV - Buzoianul Antonio Pufi Stoian a intermediat numirea la carma nationalei Iranului a belgianului Marc Wilmots!

transfer Pufi Stoan Marc WilmotsO noua mutare de efect pe piata transferurilor reusita de buzoianul Antonio Pufi Stoian, unul dintre cei mai apreciati impresari din fotbal. Acesta a reusit un nou transfer de senzatie, renumitul antrenor Marc Wilmots pe banca tehnica a nationalei Iranului! "Da, este adevarat, Marc era liber de contract de ceva vreme. Am fost contactat de un colaborator din Iran, solicitand un nume mare pentru nationala. L-am sunat imediat pe Wilmots, prezentandu-i acestuia oferta. La inceput nu a fost incantat, pentru ca astepta si isi dorea mai mult o echipa de club din Europa. In prima faza a refuzat oferta.

La insistentele federatiei din Iran, am reluat din nou discutiile, nu a fost usor de convins, dar pana la urma a acceptat dupa ce s-au negociat ferm anumite conditii si dorinte ale belgianului, si a fost semnat un contract pe 3 ani. Mai trebuie spus ca Marc Wiltmos l-a inlocuit la carma nationalei pe portughezul Carlos Queiroz" a declarat exclusiv pentru NEWS BUZAU Antonio Pufi Stoian

Catalin Paduraru

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează