De prin sportul buzoian: handbal si fotbal

sport Buzau'Lupii Buzaului', fara sanse in fieful 'cainilor rosii' - Doar o repriza a rezistat HC Buzau 2012 in deplasarea de la Dinamo Bucuresti, duminica, 24 noiembrie, in etapa cu numarul 11 din Liga Nationala de handbal. In mare forma si cu evolutii de exceptie in Liga Campionilor, Dinamo Bucuresti s-a impus clar, scor 35-26(16-17), dar buzoienii au reusit o prima repriza excelenta in care au prestat un joc foarte bun.

In schimb, repriza secunda a inclinat balanta, previzibil de altfel, in tabara dinamovistilor care au castigat confortabil, dar HC Buzau 2012 ramane cu satisfactia unei partide curajoase in care a condus la pauza o echipa de talie europeana. Etapa viitoare, 'Lupii Buzaului,' locul 13 cu 4 puncte in urma acestei etape, vor juca pe teren propriu, joi, 28 noiembrie, cu Dunarea Calarasi.

Bravo, Ilie! Gloria, victorie mare la Ploiesti!

Fotbalistii lui Ilie Stan au dat lovitura in ultima etapa a turului, in fata Petrolului, chiar la Ploiesti, echpa neinvinsa in ultimele sapte etape, patru victorii si ttei remize! SCM Gloria Buzau s-a impus luni, 25 noiembrie, cu scorul de 1-0(0-0), dupa reusita lui Munteanu din min.49, care a finalizat un contraatac, cu un sut printre picioarele portarului. Buzoienii s-au aparat ecelent si au dat peste cap planurile tactice gandite de Flavius Stoican, antrenorul gazdelor, facut sah-mat de Ilie Stan. Asadar, victorie imensa pentru SCM Gloria si un balon de oxigen care asigura liniste la echipa, 26 de puncte si locul 8, inainte de meciul de la Miercurea Ciuc, sambata, 30 noiembrie, in prima etapa a returului.

Catalin Paduraru

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează