Sport “pe paine” la News Buzau: Performanta Handbal, Juniori 1 si Liga 2. Gloria, remiza la Miercurea Ciuc

sport News BuzauHandbal, Juniori 1. Asta da performanta! LPS Buzau castiga cu Dinamo Bucuresti, 35-19(17-7), si se califica la turneul 'Valoare' al Campionatului National!

Performanta remarcabila reusita de handbalistii juniori 1 de la LPS Buzau care au obtinut vizele pentru turneul 'Valoare' al Campionatului National. Dupa ce au invins la Mizil, scor 34-24(19-14), in etapa intermediara de miercuri, 27 noiembrie, buzoienii castiga si cu Dinamo Bucuresti, sambata, 30 noiembrie, in sala de la LPS. Elevii lui Bogdan Constantin au trecut de bucuresteni cu un categoric 35-19(17-7) si nu mai pot pierde primele trei pozitii care asigura calificarea in fazele superioare ale Campionatului National.

 Inainte de disputarea ultimelor doua etape, cu Calarasi si CSS 2 Bucuresti, LPS Buzau merge in turneul 'Valoare' alaturi de trupele din Constanta si Calarasi. Lotul LPS Buzau la partida cu Dinamo Bucuresti: Mihai, Oprea - portari, Petrut 3, Gurau 3, Florea, Masgras 1, Habara 1, Alexandru 2, Odagawa 1, Gheorghe 5, Serbanica 8, Negoita 7, Pancescu 4, Furtuna, Tudorache, Filip.

Liga 2. Gloria, remiza la Miercurea Ciuc

Dupa victoria de la Ploiesti, SCM Gloria Buzau confirma cresterea de forma si se intoarce neinvinsa, sambata, 30 noiembrie, din deplasarea de la Miercurea Ciuc, in etapa cu numarul 20, prima a returului. Buzoienii au condus la pauza gratiei reusitei lui Munteanu min. 12, dar la final a fost remiza, dupa ce gazdele au reusit egalarea prin Hadgyai min. 54. Scor final FK Csikszerada - SCM Gloria Buzau 1-1(0-1), iar elevii lui Ilie Stan acumuleaza 27 de puncte si ocupa locul 9 in clasament. Etapa viitoare, echipa buzoiana va primi replica formatiei Ripensia Timisoara, sambata, 7 decembrie, pe stadionul Municipal din Crangul Buzaului.

Catalin Paduraru

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează