EXCLUSIV - Handbal. Performanta marca LPS Buzau! Dupa juniorii1, si juniorii 2 merg in turneul 'Valoare'!

LPS Buzau junioriHandbalul functioneaza ca un ceas elvetian la Liceul cu Program Sportiv Buzau, iar dupa calificarea juniorilor 1 la turneul 'Valoare' al Campionatului National, le calca pe urme si juniorii 2. Marti, 3 decembrie, echipa de juniori 2 de la LPS Buzau a reusit sa invinga pe teren propriu CSO Mizil, scor 34-31(14-13), si patrunde astfel in elita handbalului juvenil romanesc. Performanta deosebita pe care o reuseste antrenorul prof Bogdan Constantin care a construit un mecanism extrem de precis, iar schimbul de generatii se realizeaza perfect. Inca o dovada ca se poate realiza perfornanta in conditii de seriozitate, munca si disciplina, iar sectorul copiilor si juniorilor trebuie sprijinit si incurajat. Reamintim ca echipa de juniori 1 este calificata inainte de disputarea ultimelor doua etape, dupa ce a trecut de Dinamo Bucuresti cu scorul de 35-19(17-7).

"ESTE INCUNUNAREA MUNCII DE ANTRENOR ALATURI DE NISTE COPII DEOSEBITI. CU SIGURANTA, UNII DINTRE EI VOR DEVENII 'LUPI ADEVARATI' a declarat exclusiv pentru News Buzau, prof Bogdan Constantin.

Catalin Paduraru

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează