FOTO - Noutati de la AJF Buzau | Adunarea Generala din 6 februarie

AJF BZ 4Joi, 6 februarie 2020, a avut loc Adunarea Generala a Asociatiei Judetene de Fotbal, iar pe ordinea de zi a evenimentului gazduit de sala de sedinte a restaurantului Luna Events au fost mai multe puncte. In cadrul dezbaterilor din forul condus de Adrian Petre s-au luat decizii in privinta cluburilor si sportivilor afiliati la AJF, dar si alte subiecte de interes. Au luat parte la Adunarea Generala prezidata de Adrian Petre - presedinte AJF Buzau si vicepresedinte al CJ Buzau, conducatori de cluburi din fotbalul judetean, primari, dar si alte nume cunoscue precum Gabriel Bodescu - secretar general adjunct al FRF, Romeo Lungu - vicepresedinte CJ Buzau, Catalin Cighir - membru in Comitetul Executiv al FRF si director sportiv LPS Buzau, Marian Lambru, Cezar Ionescu, Virgil Cueru - comandantul Inspectoratului de Jandarmi Buzau, Cristi Lupu, Marian Dorobantu, Iulian Trasnea, Florin Popescu.

Unul dintre subiectele de pe ordinea de zi a fost digitalizarea procesului de solicitare a invitatiilor si biletelor pentru partidele echipelor nationale. Astfel, platforma Footbal Connect care a devenit functionala permite aceste servicii fara deplasare la sediul FRF. De asemenea au fost analizate evolutiile nationalei de seniori, cu plusuri si cu minusuri, care va juca cu Islanda pe 26 martie anul curent, iar in eventualitaea unei victorii va intalni Ungaria sau Bulgaria pe 31 martie. S-au comparat si valorile de piata ale loturilor echipelor participante la Campionatul European de Tineret, in conditiile in care tineretul Romaniei a obtinut calificarea la Jocurile Olimpice. Un alt subiect a fost legat de prezenta echipei FCSB la Buzau, unde va juca din aprilie in play-off-ul Ligii 1. Legat de fotbalul judetean, Team Sageata a fost desemnata echipa anului 2019, Vali Stan - Metalul, echipa cu performante remarcabile in Cupa Romaniei, antrenorul anului, iar LPS Buzau si CSM Rm. Sarat au fost premiate pentru performantele pe care le-au obtinut.

Catalin Paduraru

 

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează