Danut Lupu: "Balaci si Dobrin, peste Hagi"

Danut Lupu Catalin PaduraruFostul international Danut Lupu si-a amintit de vremurile cand evolua impotriva defunctei FC Gloria Buzau, pe cand apara culorile clubului Dinamo Bucuresti, dar a facut si o comparatie intre cei mai mari fotbalisti romani. "Am venit cu mare drag la Buzau, am amintiri foarte frumoase de aici.

In anii '80 Buzaul avea o echipa foarte buna, sper sa revina pe prima scena" a declarat fosta glorie dinamovista. Intrebat care sunt in opinia sa cei mai valorosi fotbalisti, Danut Lupu a fost foarte ferm. "Maradona dintre cei straini, iar dintre romani, cu tot respectul pentru Hagi, consider ca Dobrin si Balaci sunt cei mai mari" a mai spus acesta. Lupu, unul dintre cei mai talentati jucatori romani din toate timpurile a fost prezent la Buzau, vineri, 7 februarie 2020, in cadrul conferintei de presa de la Hotelul Avenue, prilejuita de intalnirea care va opune Romania All Stars si Gloria Buzau Old Boys, sambata 15 februarie, de la ora 13.00, la Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzau. Alaturi de Adrian Troscenco, Gabriel Ibris si Aurelian Trifan, Danut Lupu este unul dintre motoarele evenimentului Trifaniada Gloriosilor si va fi antrenorul echipei Romania All Stars.

Catalin Paduraru

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează