Handbalistele SCM Gloria Buzau, la un pas de o performanta europeana de rasunet!

sport buzauLa debutul in confruntarile europene, un singur tur preliminar le desparte pe handbalistele SCM Gloria Buzau de grupele European Handball League, noua denumire a EHF.

Buzoiencele, care au aratat in sezonul recent incheiat o forma de exceptie, au de traversat un singur hop, turul 3 preliminar, pentru a obtine o calificare de prestigiu in grupele celei de-a doua competitii europene pentru echipe de club.

Tragerea la sorti va avea loc in data de 28 iulie la Viena, iar buzoiencele ar putea intalni un adversar foarte valoros.

Printre numele cele mai importante pe care tragerea la sorti le-ar putea aduce in fata SCM Gloria Buzau se numara cateva trupe cu mare experienta, abonate mai mereu la fazele superioare ale competitiilor continentale.

Viborg - Danemarca, Nantes sau Fleury - Franta, Byasen - Norvegia, Zvezda Zvenigorod - Rusia sau Bera Bera - Spania, sunt cateva dintre cele mai tari formatii cu care s-ar putea intalni fetele antrenate de Ovidiu Mihaila.

Romania trimite trei echipe in European Handball League, Minaur Baia Mare, direct in grupe, SCM Gloria Buzau si Dunarea Braila, turul 1 preliminar. In Liga Campionilor, tara noastra va fi reprezentata de SCM Rm. Valcea si CSM Bucuresti.

Catalin Paduraru