Liga 3. Rm Sărat succes categoric la Ianca, Metalul punct prețios la Focșani

CSM Rm. SaratEvoluții foarte bune pentru CSM Rm Sărat și Metalul Buzău în etapa cu numărul 7 din eșalonul trei al fotbalului, sâmbătă, 9 octombrie 2021.

Cele două formații buzoiene din seria 2 au obținut patru puncte din deplasările de la Ianca și Focșani și continuă seria rezultatelor pozitive.

CSM Rm Sărat s-a impus fără drept de apel pe terenul formației Viitorul Ianca, la un scor care nu lasă loc de comentarii.

Râmnicenii au câștigat disputa cu un categoric 7-2(4-0), grație reușitelor semnate Mihalache 3, Tigoianu, Roman, Ignat și Oprea.

Cu un joc mai puțin disputat, cu Dinamo Bacău, CSM Rm Sărat ocupă locul 6 cu 11 puncte și va primi pe teren propriu replica echipei trupei CSM Focșani în etapa următoare.

Metalul Buzau a reușit un punct extrem de important în deplasarea de la Focșani, în fața echipei de pe locul 2 al clasamentului cu șanse reale de promovare.

Buzoienii au terminat la egalitate disputa, scor 1-1(0-1), după ce au reușit să revină după pauză pe tabela de marcaj in urma reușitei lui Tudorică.

Metalul încheie podiumul din seria 2 cu 13 puncte și va juca în runda viitoare pe terenul sintetic din Crâng cu Oțelul Galați.

Cătălin Păduraru