New News Buzau header

OINĂ | CSM Rm Sărat, campioană națională pe plajă la senioare! Cosmin Bălan: "Sunt mândru de campioanele mele"!

Oina BuzauO nouă performanță de excepție pentru secția feminină de Oină de la CSM Rm Sărat, după disputarea Campionatului Național pe plajă, competiție disputată la Eforie Nord în perioada 2-4 august 2022, încununată cu doua medalii de AUR una de argint și una de.bronz.

Elevele antrenorilor Cosmin Bălan și Ciprian Barbu au câștigat în premieră medalia de AUR in competiția de senioare și bifează un nou succes de top in istoria clubului râmnicean.

CSM Rm Sărat a obținut victorii pe linie in competiția senioarelor, 9-2 cu Avântul Frasin, 3-2 cu Dacia Mioveni, 5-2 cu Galicea Mare, iar titlul național răsplătește munca depusă atât de fete, cât și de echipa tehnică.

Tot cu AUR se întorc la Rm. Sărat și junioarele 1, care au terminat competiția fara eșec, după 6-3 cu Avântul Frasin, 11-2 cu Galicea Mare și 4-4 cu Dacia Mioveni.

Evoluții foarte bune au avut și junioarele 3, vicecampioane naționale, precum și junioarele 2, medaliate cu bronz.

"Am făcut un campionat reușit din toate punctele de vedere, mi -am propus să aduc medalii la.toate categoriile și așa a fost. Am realizat o performanță uriașă cu CSM Rm Sărat la oina pe plaja, 2 titluri naționale, o medalie de argint și una de bronz. Sunt mândru de campioanele mele, m-au ascultat și au dat totul pe teren, am obținut în premieră la senioare primul titlu național din istoria clubului" a declarat Cosmin Bălan pentru www.newsbuzau.ro

Cătălin Păduraru