New News Buzau header

Goluri în cascadă pe 'sintetic' | Metalul - Dacia Brăila 9-1(5-0)!

Metalu Buzau fotbalDemonstrație de forță pentru trupa lui Vali Stan în fața celor de la Dacia Brăila, sâmbătă, 1 octombrie 2022, pe terenul sintetic din Crângul Buzăului, în etapa a 6-a a Seriei 2 din eșalonul 3.

Buzoienii au dominat cap- coadă un adversar extrem de modest, care suferă din toate punctele de vedere.

Metalul a marcat de nouă ori, cinci goluri în prima parte a întâlnirii, în timp ce oaspeții au reușit doar golul de onoare.

Pe rând, Marcu '18, Tudorică '24, Batin '25, golul meciului, șut cu boltă de la 30 de metri, Batin '28, Moldovan '35 din lovitură de la 11 m, Batin ' 52, Cocîrlă '63, Ontel '68, Ontel ' 80, au perforat poarta Brăilei pentru a cincea victorie a sezonului.

Golul Daciei a fost reușit de Robu în min. 57, iar tabela a indicat la final un categoric 9-1(5-0), succes ce trimite Metalul pe primul loc al clasamentului.

Buzoienii acumulează 16 puncte și sunt la egalitate cu CSM Rm Sărat, 2-0, tot în această rundă, în deplasare la Dinamo Bacău, dar cu golaveraj mai bun.

În etapa viitoare, Metalul va juca în deplasare la Sporting Liești, iar CSM Rm Sărat va primi vizita formației Aerostar Bacău.

Cătălin Păduraru