New News Buzau header

Fotbal - Baraj promovare Liga 2 | Metalul și Rm Sărat, câte un punct în manșa tur a semifinalelor

Metalul Buzau CSM Rm SaratMetalul Buzău și CSM Rm Sărat păstrează șanse reale de calificare după ce au terminat neînvinse în turul semifinalelor barajului de promovare în Liga 2.

Ambele partide, disputate la Piata Neamț, respectiv Rm Sărat, miercuri, 24 mai 2023, s-au terminat la egalitate, cu scoruri identice, 1-1.

Calificarea pentru finala, de asemenea tur-retur, a cărei câștigătoare va promova in Liga 2 se va juca în meciurile retur, de la Buzău și Suceava.

Ceahlăul Piatra Neamț - METALUL BUZĂU 1-1(1-1)

Deplasare grea și obositoare pentru Metalul pe terenul unei formații de tradiție, care nu se mulțumește cu eșalonul trei și tânjește după o promovare în liga secundă.

Elevii lui Vali Stan au mers sub "Pietricica" cu gândul la un rezultat cat mai bun și au revenit cu o remiză, după ce au condus.

Metalul a deschis scorul prin Nedelcu '8, dar a fost egalată după reușita de la punctul cu var a lui Patrick Petre în min. 45+4.

CSM RM SĂRAT - Foresta Suceava 1-1(0-1)

Râmnicenii au primit vizita celor de la Foresta Suceava, conștienți că misiunea nu va fi deloc una facilă în fața bucovinenilor.

De altfel, Foresta a condus după primele 45 de minute, în urma golului reușit de Samson în min. 27 din lovitură de la 11 m.

CSM Rm Sărat nu a cedat și a revenit în joc in partea a doua a întâlnirii.

Constantinescu a transformat un penalty în min. 56, iar tabela a rămas neschimbată până la final.

Cătălin Păduraru