New News Buzau header

ROBERT KENNEDY: CANDIDATURA CARE SCUTURĂ SUA

ISIDOROS KARDERINIS Robert Kennedy SUARobert Kennedy, fiul celui asasinat în 1968, Robert Francis Kennedy, procurorul general al SUA, senatorul New York-ului și candidatul democrat la președinția din 1968, și nepotul președintelui american asasinat în 1963, John Fitzgerald Kennedy, va fi candidat pentru nominalizarea Partidului Democrat pentru alegerile prezidențiale din noiembrie 2024.

Dar cine este Robert Kennedy? Este avocat-activist, specializat în probleme de mediu, 69 de ani. Crescut în mediul politic al familiei Kennedy și îmbrățișând valorile și opiniile politice care i-au fost transmise, el a spus: „Tatăl meu mi-a spus când eram copil: „Oamenii de la putere mint. Și dacă vrem să continuăm să trăim într-o Democrație trebuie să înțelegem că oamenii de la putere mint, cei de la putere abuzează de puterea pe care le-am dat-o”.

Citește mai departe...

VIDEO - APOCALIPSA DIN LIBIA: 11.300 de morți, confirmați oficial (numarul real se banuieste ca este mult mai mare). Alte 11 mii de persoane sunt date dispărute,

Apocalipsa di LibiaPeste unsprezece mii de oameni au murit în urma inundațiilor din Libia (cifre oficiale, dar numarul real se banuieste ca este mult mai mare), potrivit autorităților. Alte 11 mii de persoane sunt date dispărute, în continuare. Există deja temeri că numărul celor morți ar putea ajunge la 20 de mii.

Citește mai departe...

Trump il intrece rapid pe Biden în ultimul sondaj

Trump vs BidenÎn sondajul Yahoo News/YouGov de luna trecută, președintele Biden l-a condus pe fostul președinte Donald Trump cu o marjă solidă (47% până la 41%) într-o confruntare ipotetică în ziua alegerilor dintre liderii democrați și republicani din 2024.

Înainte de asta, Biden l-a condus pe Trump în fiecare sondaj Yahoo News/YouGov din februarie și în 10 dintre cele 11 sondaje Yahoo News/YouGov efectuate în acest an.

Citește mai departe...

Schimbare istorică la nivel global pentru drepturile animalelor: Violenţa asupra animalelor - recunoscută în Convenţia ONU

animale de companieOrganizaţia Națiunilor Unite (ONU), cea mai puternică instituţie, având 193 ţări membre (aproape toate ţările lumii), recunoaşte oficial impactul traumatizant al abuzurilor faţă de animale asupra copiilor expuşi la acestea.

Este pentru prima dată când abuzul asupra animalelor este menționat într-o „Cartă Internaţională a Drepturilor Omului” a Națiunilor Unite, obligatorie din punct de vedere juridic!

Citește mai departe...

CEVA NU MERGE IN EUROPA! Unde se duc atatea fonduri si proiecte? In ce buzunare? Sondaj în UE: 38% nu mănâncă trei mese pe zi iar 46% nu-şi mai încălzeasc locuinţele

europeni saraciTrei europeni din zece declară că se află într-o situaţie financiară precară, ceea ce îi face să renunţe la unele necesităţi de bază, precum a mânca atunci când le este foame sau a-şi încălzi locuinţa, relevă un barometru publicat miercuri în Franţa, transmite AFP.

Mai precis, în această situaţie se declară 49% dintre greci, 22% dintre francezi sau 18% dintre germani, potrivit studiului realizat de institutul Ipsos, la iniţiativa asociaţiei Secours Populaire, pe un eşantion de 10.000 de persoane adulte, în zece ţări: Franţa, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Republica Moldova, Polonia, Portugalia, România şi Serbia.

Citește mai departe...

AdSense 4

TV NEWS BUZAU - TELEVIZIUNEA TA ONLINE! IN CURAND TRANSMISII NONSTOP! NU PIERDETI EMISIUNILE NOASTRE

TV NEWS BUZAU - TELEVIZIUNEA TA ONLINE! IN CURAND TRANSMISII NONSTOP!