WEF (Forumul Economic Mondial) - de la Davos: în anul 2022 lumea va fi pregătită intensiv pentru ‘guvernarea mondială’, astfel se vor elimina în mod eficient – "riscurile globale"!

the global risks report 2022Potrivit unor rezolutii ale WEF - Forumul Economic Mondial de la Davos, exista riscuri majore pentru omenire in 2022 (vezi LINK uri mai jos)! Iata cateva spicuiri din raportul final:
Accesul inegal la vaccinurile anti Covid-19 adâncește decalajul dintre țările bogate și țările în curs de dezvoltare, amenințând cooperarea necesară pentru a face față provocărilor comune, cum ar fi schimbările climatice, a avertizat marți Forumul Economic Mondial.

Citește mai departe...

Macron, atac fără precedent împotriva nevaccinaților: Nu sunt cetățeni, nu vor putea merge nicăieri / Vreau să îi enervez până în pânzele albe, aceasta este strategia guvernului

Macron jigneste franceziiPreședintele francez Emmanuel Macron i-a atacat marți pe cei aproape 5 milioane de francezi care nu s-au vaccinat anti-Covid, afirmând că vrea să îi irite ca parte a strategiei guvernului său, relatează Euronews.

Citește mai departe...

VIDEO - Ursula von der "Liar" solicitata de europarlamentarul Cristian Terhes (PNTCD), in fata a peste 100.000 de persoane, sa publice contractele cu firmele de vaccinare

Terhes Libertate UE Ursula Von der LIERAflat in fruntea "marsului pentru libertate" de la Bruxelles, din data de 5 decembrie 2021, care a strans peste 100.000 de persoane, europarlamentarul Cristian Terhes a solicitat, prin discursul pe care l-a tinut in fata multimii adunate in fata Comisiei Europene, presedintei comisiei Ursula von der "Liar" sa vina in fata multimii si sa faca publice integral contractele semnate cu firmele producatoare de vaccin, pentru ca europenii sa stie ce contin.

Europarlamentarul Terhes a ridicat si problema vaccinarii obligatorii dorite de presedinta Comisiei Europene, moment in care aceasta a fost huiduita de multime.

Citește mai departe...

Jurnalist american: Companii majore din SUA, precum Oracle, General Electric sau Verizon au RENUNȚAT la obligativitatea vaccinării pentru angajați

oracle refuzaCompania Oracle și-a anunțat angajații că nu mai este obligatorie vaccinarea, anunță jurnalistul american Alex Berenson pe blogul său.

Berenson a intrat în posesia unei comunicări interne a companiei americane, prin care angajații sunt informați că nu mai este obligatoriu să prezinte certificatul de vaccinare.

Citește mai departe...

Reporterii fără frontiere (RSF) condamnă decizia Înaltei Curți din Marea Britanie care permite extrădarea lui Julian Assange în SUA și solicită eliberarea lui imediată

Free AsangeReporterii fără frontiere (RSF) condamnă decizia Înaltei Curți din Marea Britanie, prin care editorul Wikileaks Julian Assange poate fi extrădat în Statele Unite, unde riscă o posibilă închisoare pe viață pentru publicarea de informații în interes public. RSF cere încă o dată eliberarea imediată a lui Assange și ca guvernul SUA să renunțe odată pentru totdeauna la dosarul său de peste un deceniu împotriva lui, în conformitate cu angajamentul său declarat de a proteja libertatea presei.

Citește mai departe...

SUA alunecă în haos! O „vedere” de groază din America lui Biden

Funny Biden Puppet Sticker Sleepy Joe Biden DNCVictoria lui Joe Biden în fața lui Donald Trump a fost salutată cu urale în întreaga lume. Politicieni de pe toate continentele, media internațională și oamenii de faceri de calibrul Davos au sărbătorit luni întregi plecare inamicului numărul 1 de la Casa Albă.

Acum zâmbetele progresiștilor s-au ofilit, iar îngrijorarea crește. Cei care comentau cu satisfacție înfrângerea lui Donald Trump s-au trezit într-un coșmar. Faimosul ziarist britanic Andrew Neil (care a comentat alegerile americane pentru BBC) e unul din ei, iar materialul scris de el pentru Daily Mail după vizita în SUA spune multe.

Citește mai departe...