26 Noiembrie - Americanii sărbătoresc Ziua Recunoștinței

Noiembrie 2020 Ziua RecunostinteiAmericanii sărbătoresc în ultima zi de joi a lunii noiembrie Ziua Recunoștinței. Se spune că această sarbătoare datează încă din 1623, dar abia în 1863, în timpul Războiului Civil, a devenit o sărbătoare federală oficială, când președintele Abraham Lincoln a proclamat o zi națională pentru “Recunoștință și rugăciune către Tatăl nostru binefăcător, care sălășluiește în Ceruri”, în a patra zi de joi din noiembrie. 

Citește mai departe...

Alexandria Ocasio Cortez, comunista lui Biden, vrea liste negre cu susținătorii lui Trump, doar fiindcă aceștia nu gândesc ca ea. ”Discursul lui Biden, despre unitate, nu face doi bani, când în spatele lui sunt astfel de personaje”

TRump AlexandriaHalucinantul mesaj al democratei Alexandria Ocasio Cortez, care a solicitat arhivarea mesajelor de susținere a lui Trump, ca nu cumva să li se piardă urma celor care îl sprijină, este cumplit și amintește de începuturile terorii comuniste, avertizează jurnalistul Mircea Marian (Newsweek România), pe Facebook.

 

Citește mai departe...

Sistemul de vot utilizat în statele-cheie, care au dat ”ERORI” în defavoarea lui Trump, are legături strânse cu familia Clinton și Nancy Pelosi

Donald TrumpCenzurat de televiziuni, Trump a sugerat o lovitură de stat a mass media: În pofida amestecului, nemaivăzut al mass-media, al comunității de afaceri și al giganților tehnologiei în alegeri, am câștigat cu scoruri istorice. Sondajele au greșit SUBVERSIV 

 

Citește mai departe...

VIDEO - CNN și-a pus cenușă-n cap după ce l-a comparat pe Trump cu Hitler

CNN Christiane AmanpourȘefa corespondenților internaționali de la CNN, Christiane Amanpour, a prezentat scuze pentru că a comparat administrația Trump cu regimul nazist.

Amanpour și-a cerut iertare în urma valului de indignare provocat de afirmațiile sale prin care a comparat primii patru ani de mandat ai lui Donald Trump cu Kristallnacht (Noaptea geamurilor sparte), cele două zile de pogrom împotriva evreilor din 1938.

Citește mai departe...