Ștreang, Sex și Politică: Moartea care zguduie America - Jeffrey Epstein (doua pareri – Evenimentul Zilei si Vigilant Citizen)

EpsteinSinuciderea în închisoare a milionarului pedofil Jeffrey Epstein a provocat un uriaș scandal în Statele Unite. Există o opinie aproape unanimă că acesta a fost în realitate lichidat pentru că deținea informații și probe compromițătoare despre nume grele din politică.

Sâmbătă, în jurul orei 06.30, ora locală, „Jeffrey Epstein a fost descoperit fără suflare”, spânzurat în celula sa de la Metropolitan Correctional Center, închisoarea federală din Manhattan, New York. Este, „se pare, o sinucidere”, a anunțat administrația americană a penitenciarelor.

VIDEO - Nou atac armat în SUA, la câteva ore după masacarul din Texas: Nouă persoane au fost ucise și câteva rănite în Dayton. Atacatorul a fot și el împușcat mortal- UPDATE

politie suaUn atac armat a avut loc lângă un bar, în orașul Dayton, din statul Ohio, nouă persoane fiind ucise și alte câteva rănite, potrivit cotidianului Dayton Daily News. De asemenea, potrivit poliției, atacatorul a fost și el împușcat mortal. Incidentul s-a petrecut la câteva ore distanță de atacul din Texas, în urma căruia nu mai puțin de 20 de persoane și-au pierdut viața.

UPDATE 11.38: Zece persoane

VIDEO - 50 de ani de la lansarea misiunii Apollo 11 și primul pas pe lună

apollo 11Astăzi se împlinesc 50 de ani de la lansarea Apollo 11, misiunea care i-a dus pe oameni în premieră pe Lună. Momentul istoric care a rămăs în memoria colectivă ca un punct de referință al umanității poate fi sintetizat cel mai bine prin celebra imagine a astronautului Neil Armstrong, cel care a coborât primul rostind cuvintele “E un pas mic pentru om, un salt uriaș pentru omenire”.

Aparatul de zbor decola pe 16 iulie 1969, de la Kennedy Space Center din Florida, cu un echipaj compus din trei persoane. Doi dintre aceștia au fost primii oameni care au pus piciorul pe satelitul natural al Pământului.

« SA UCIDEM TOTI EVREII DIN LUME ! »Un responsabil Hamas a cerut palestinienilor să "ucidă evrei" "peste tot în lume"

evrei ucisiOficiali israelieni și palestinieni au condamnat luni declarațiile unui responsabil al mișcării islamiste Hamas din Gaza, care a cerut palestinienilor să ucidă evrei "peste tot în lume", scrie AFP.

"Dacă blocada nu este ridicată, ne vom detona în fața dușmanilor noștri, cu voia lui Dumnezeu", a declarat Fathi Hamad, membru al Hamas, care controlează Fâșia Gaza, rostit vineri în timpul protestelor săptămânale de-a lungul barierei care separă enclava palestiniană de Israel.

Israelul impune o blocadă strictă de peste un deceniu asupra acestui teritoriu prins între Mediterana, statul evreu și Egipt și unde trăiesc aproape două milioane de palestinieni, în condiții precare.

VIDEO - Grecia: Opoziția conservatoare câștigă alegerile. Alexis Tsipras și-a recunoscut înfrângerea, Kyriakos Mitsotakis va fi noul premier

Kyriakos Mitsotakis Partidul conservator grec Noua Democrație (de opoziție), condus de Kyriakos Mitsotakis, a câștigat alegerile parlamentare anticipate desfășurate duminică în Grecia, devansând Syriza, formațiunea de stânga a actualului premier Alexis Tsipras, transmit Reuters și AFP. Tsipras l-a felicitat pe Mitsotakis pentru victoria în alegeri, predarea mandatului de premier urmând să aibă loc luni.

UPDATE 21.02: Premierul grec Alexis Tsipras l-a sunat pe liderul opoziției Kyriakos Mitsotakis pentru a-l felicita pentru victoria în alegeri, a informat un oficial al partidului lui Mitsotakis, potrivit Reuters.