VIDEO OSCAR 2021 N-a fost să fie ”Colectiv”. Premiul pentru cel mai bun lungmetraj documentar adjudecat de ”My Octopus Teacher”. Lista cu castigatorii...

oscar 2021N-a fost să fie anul acesta cu ”Colectiv”...Academia americană a preferat să acorde premiul pentru cel mai bun lungmetraj documentar filmului ”My Octopus Teacher”. Filmul arată cum, în 2010, Foster a început să facă scufundări în zona False Bay, lângă Cape Town, Africa de Sud. El întâlnește o tânără caracatiță curioasă care i-a atras atenția și decide să o urmărească vreme de un an pentru a-i câștiga încrederea. În film, Foster descrie impactul resimțit de această relație dezvoltată de el cu caracatița. Câștigătorul concurase la premiu cu"Colectiv","Crip Camp","The Mole Agent" și ”Time".

Citește mai departe...

Ziua Judecatii, Teoria conspiraţiilor sau problema viitorului? Guvernul SUA le spune americanilor să se pregătească de o Apocalipsă Zombi

Invazie ZombiTe afli pe stradă iar în jurul tău roiesc hoarde de zombi care, cu mişcări greoaie, clefăie cu braţele întinse în căutarea prăzii. Pentru a supravieţui, tot ce trebuie să faci este să urmezi un set de instrucţiuni clare stabilite de către autorităţi.

Citește mai departe...

Raport ONU: Părinții blochează libertatea sexuală a copiilor

UNUn nou raport al ONU privind copiii și viața privată ar putea șoca părinții dacă ar afla despre el. Produs de un „raportor special” și publicat de Consiliul ONU pentru Drepturile Omului, raportul sondează frontierele extinse ale sexului, informează C-Fam.

Raportul afirmă că „expresia sexuală” face parte din „țesătura împletită a vieții private a copiilor”. Raportul definește copiii ca orice persoană sub 18 ani, ceea ce probabil include și copiii în fașă.

Citește mai departe...