VIDEO | Revedere emoționantă, după 75 de ani, între doi îndrăgostiți: un american și o franțuzoaică, despărțiți de război

iubirevesnica dupa 75 de aniJurnaliștii France2 au făcut posibilă revederea, după 75 de ani de separare, dintre un american de 98 de ani și o franțuzoaică de 92 de ani. Cel de-al Doilea Război Mondial i-a ajutat întâi să se cunoască, apoi a contribuit la despărțirea lor. “O mică istorie în marea istorie”, a comentat realizatoarea reportajului.

CARNAGIU! O elevă a fost ucisă şi cel puţin 12 persoane au fost înjunghiate intr-o statie de autobuz (VIDEO)

Carnagiu TokyoO elevă a fost ucisă şi cel puţin 12 persoane au fost înjunghiatet marţi de un bărbat care avea asupra lui un cuţit într-o staţie de autobuz dintr-un oraş situat în apropiere de capitala Japoniei, Tokyo, informează televiziunea NHK, citând poliţia, potrivit Reuters.Trei adulți au fost răniți, iar unul dintre ei nu prezintă semne vitale după incidentul din orașul Kawasaki, situat la sud de Tokyo, a declarat un oficial pentru Reuters.

A NǍSCUT UN BǍIEȚEL! Ducesa Meghan de Sussex a născut, luni dimineață, primul ei copil și al prințului Harry

Casa regalaDucesa Meghan de Sussex a născut, luni dimineață, un băiețel, primul ei copil și al prințului Harry și, totodată, al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii.Informația a fost făcută publică pe contul ducilor de Sussex de pe rețeaua de socializare online Instagram. Potrivit aceluiași mesaj, copilul s-a născut luni dimineață, cu o greutate de 3,26 kilograme. "Ducesa Meghan și copilul sunt sănătoși și se simt bine.

VIDEO - 30 de ani de la "Protestele si masacrul din Piața Tiananmen"

masacru TiananmenVara anului 1989 a rămas în memoria Occidentului prin masacrul ce a avut loc în Beijing, în piaţa Tiananmen. Armata a executat ordinele guvernului iar pentru prima dată după 1949, mapamondul era oripilat de atrocităţile ordonate de guvernul chinez. „The tank man” – povestea omului ce a oprit singur înaintarea blindatelor chinezeşti, violentele proteste şi furia populară împotriva unui sistem anchilozat au evidenţiat tensiunile sociale ale Chinei şi au demonstrat încă odată lumii întregi că un regim impus prin forţă poate fi oricând destructurat.