VIDEO - AMERICA COMEMOREAZA! 20 ani de la CELE MAI SANGEROASE ATENTATE DIN ISTORIE. 11 septembrie 2001 ziua in care lupta impotriva terorismului a luat un alt curs

Atentate 11 septembrieAtentatele de la 11 septembrie 2001, considerate cele mai sângeroase din istorie, au fost comise de 19 terorişti din reţeaua al-Qaida, care au deturnat patru avioane, lovind turnurile World Trade Center din New York şi clădirea Pentagonului, situată în apropiere de Washington. Bilanţul victimelor atentatelor s-a ridicat la peste 2900 de morţi, dintre care 2.

Citește mai departe...

Noutati ingrozitoare din Cipru. Situatie din ce in ce mai grea….!

Cipru CovidComentariul cititoarei Elena, postat la Cate milioane de europeni “vaccinati” si-au procurat doar certificatul, aruncand vaccinul la canal?:

In Cipru situatia este din ce in ce mai grea.

Inca de anul trecut angajatii erau supusi testelor rapide de catre angajatori, intai s-a cerut de catre guvern un procent de 25% din personal sa prezinte teste negative saptamanal,prin rotatie.

Apoi a inceput vaccinarea si s-a cerut teste tuturor angajatilor saptamanal.

Citește mai departe...

DE TOT RASUL! VIDEO. Biden a părut că doarme în timpul întâlnirii cu premierul israelian Naftali Bennett

Biden doarmeBiden a privit sicriele soldaților uciși iar apoi s-a uitat la ceas.

Timp de 30 de secunde, Joe Biden pare că are ochii închiși și nu se mișcă.

Aceasta nu este prima oară prima oară când Joe Biden doarme în public.

Biden a privit sicriele soldaților uciși la Kabul, iar apoi s-a uitat la ceas. Mai apoi, președintele Statelor Unite, Joe Biden, a părut că a fost furat de somn la întâlnirea cu Naftali Bennett. Aceasta nu este prima oară prima oară când Joe Biden doarme în public.

Citește mai departe...

FOTO - Realitatea din Afganistan: “Nu ne-am așteptat la o situație atât de pașnică și sigură pe care o avem acum!”

khalid wardak kabul afganistan titlu dantomozeiro 22august2021Absolvent al Facultății de Literatură din Kabul, fost jurnalist în Afganistan și China, Khalid Wardak (30 ani), este în prezent antreprenor în capitala afgană și în paralel își continuă studiile. A părăsit zona mass-media, însă a rămas atent la realitățile din țara sa. De asemenea, în ultimii ani, a fost implicat în viața publică din Afganistan.

Citește mai departe...

Texas: Avortul este interzis după șase săptămâni de sarcină / O interdicție ce nu a mai existat în SUA de la legalizarea avortului în 1973

interzicere avort texas SUAO lege care interzice avorturilor în Texas, după șase săptămâni de sarcină, a intrat în vigoare miercuri dimineață, după ce Curtea Supremă a SUA nu a acționat în urma unei cereri de urgență a grupurilor pentru drepturile avortului de a bloca legea în cauză, transmite Reuters.

Citește mai departe...

VIDEO - Seful Comandamentului Central american spune că SUA schimbă informații cu talibanii/ McKenzie: Talibanii și America au un „scop comun”. BIDEN: “Nu vom ierta niciodată și nu vom uita niciodată: Vă vom vâna!”

Biden si MckenzieLa câteva ore după o explozie a zguduit aeroportul din Kabul, ucigând 13 americani și rănind alți circa 60 de civili, generalul Kenneth McKenzie, șeful Comandamentului Central al Statelor Unite, a dezvăluit în timpul unui briefing al Departamentului Apărării că SUA fac schimb de informații informații cu talibanii, transmite Fox News. Potrivit lui McKenzie, SUA și talibanii au un „scop comun”: să încheie misiunea americană de evacuare până pe 31 august.

"Atâta timp cât avem acest scop comun aliniat, era util să lucrăm cu ei", a spus McKenzie, adăugând că SUA au transmis informații [referitoare la amenințările la adresa aeroportului] talibanilor, "în încercarea de a preveni alte atacuri”.

Citește mai departe...