TRAGEDIE! Un avion s-a prabusit in mare cu 188 de persoane la bord. Epava este la 35 de metri sub apa

Avion prabusit in mareTragedie aviatică în Indonezia. Un avion cu 188 de oameni la bord s-a prăbuşit la 13 minute de la decolarea din capitala Jakarta. Aparatul de tip Boeing 737 al companiei low-cost Lion Air, efectua un zbor intern scurt şi a dispărut de pe radar în timp ce tranzita marea.

Autorităţile indoneziene au reuşit să recupereze deja mai multe bucăţi din epava avionului şi încearcă să găsească supravieţuitori. La bordul avionului se aflau doi piloţi, cinci însoţitori de zbor şi 181 de pasageri. Până în prezent nu se cunosc motivele pentru care avionul s-a prăbuşit, dar compania aeriană a transmis că este vorba de un aparat de zbor nou.Fuselajul avionului Boeing 737 MAX 8 s-ar afla pe fundul mării, la o adâncime de circa 35 metri, a mai spus el.„Nu ştim dacă există supravieţuitori. Sperăm, ne rugăm, dar nu putem confirma”, a spus Syaugii într-o conferinţă de presă.

A.M.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează