VIDEO - UPDATE - Mai multi morti si persoane ranite grav. Franta in deriva! ATAC SANGEROS LA STRASBOURG! Un mort si mai multe persoane ranite

Atatc armatAlertă în Strasbourg după ce în centrul oraşului au fost auzite mai multe focuri de armă.Se pare că o persoană a fost ucisă iar alte trei au fost rănite în atacul petrecut marţi seara în Strasbourg. Răniţii au fost văzuţi întinşi pe jos, încercând cu disperare să ajungă la adăpost, aceasta în timp ce restaurantele şi magazinele din zonă erau evacuate.

 

Potrivit primelor informaţii, oamenii speriaţi s-au refugiat în perimetrul Târgului de Crăciun din zonă. Forţe de poliţie înarmate au sosit în zonă. Potrivit unor rapoarte neoficiale, se pare că ar exista mai multe persoane rănite. Potrivit mai multor martori, Târgul de Crăciun, o mare atracţie pentru turişti, a fost evacuat. Poliţiştii francezi sunt aşteptaţi cu un raport referitor la incident. "Schimb de focuri în centrul oraşului Strasbourg. Vă invităm să rămâneţi acasă în aşteptarea clarificării situaţiei", a scris pe Twitter Alain Fontanel, prim-adjunct al primarului oraşului.

A.M.

UPDATE 2 - Primarul orașului Strasbourg a anunțat în cursul nopții un nou bilanț al atacului de marți seara: „patru morți și 12 răniți, între care trei sau patru în stare critică”.Anterior, prefecura anunțase 12 răniți, dintre care 6 grav și 6 cu răni minore, cât și 2 decese, potrivit Le Monde și BFM TV. Primarul orașului Strasbourg a anunțat că va fi anulat Târgul de Crăciun, la fel și evenimentele culturale planificate cu această ocazie.

UPDATE 1 - Potrivt ultimelor date, bilantul tragediei este de 2 morti si 11 raniti dintre care 7 persoane aflate in stare grava.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează