”Vă cer să alegeţi măreţia. America nu va fi niciodată o ţară socialista” - Donald Trump prezentand "Starea naţiunii" în faţa Congresului

TRUMPDiscursuri patriotice si electrizante – asa spun analistii de discurs, la auzul “predicii” presedintelui SUA – Donald Trump, cu ocazia prezentarii “Starii Natiunii” din Congresul American. Printre alte probleme specifice SUA – Zidul la frontiera cu Mexicul, intalnirea a 3-a cu Kim Jong-Un - presedinte Coreea de Nord si renegocierea tratatului Forţelor Nucleare Intermediare (INF), Trump a spus raspicat ca” “America nu va fi niciodata socialista!

 

Potrivit agentiilor de presa straine, preşedintele american Donald Trump susţine, cu ocazia celui de-al doilea său discurs privind "Starea naţiunii", că Statele Unite nu vor fi niciodată o ţară socialistă. "Aici, în Statele Unite, suntem alarmaţi de noi apeluri la adoptarea socialismului în ţara noastră. America a fost fondată pe baza libertăţii şi independenţei - nu constrângerii guvernamentale, dominaţiei şi controlului. Suntem născuţi liberi şi vom rămâne liberi", a declarat liderul de la Casa Albă. "În seara asta, ne reînnoim hotărârea că America nu va fi niciodată o ţară socialistă", proclamă Trump.

Sa stie el ceva ce conducatorii Europei nu prea inteleg si nu vor sa priceapa?

I.G.

Surse: CNN, BBC, SkyNews

 

 

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează