VIDEO - Nou atac armat în SUA, la câteva ore după masacarul din Texas: Nouă persoane au fost ucise și câteva rănite în Dayton. Atacatorul a fot și el împușcat mortal- UPDATE

politie suaUn atac armat a avut loc lângă un bar, în orașul Dayton, din statul Ohio, nouă persoane fiind ucise și alte câteva rănite, potrivit cotidianului Dayton Daily News. De asemenea, potrivit poliției, atacatorul a fost și el împușcat mortal. Incidentul s-a petrecut la câteva ore distanță de atacul din Texas, în urma căruia nu mai puțin de 20 de persoane și-au pierdut viața.

UPDATE 11.38: Zece persoane

au fost confirmate decedate, printre acestea numărându-se și autorul atacului.

Cel puțin 16 persoane au fost rănite, fiind transportate la spital.

Potrivit unor surse citate de cotidianul american, 10 oameni au fost uciși, mai multe persoane au fost rănite. Înregistările publicate pe rețelele sociale arată lumea fugind, cuprinsă de panică.

Incidentul are loc la doar câteva ore distanță de atacul armat din Texas, în urma căruia 20 de persoane și-au pierdut viața.

20 de persoane au fost ucise într-un atac armat la magazinul Walmart din El Paso, Texas, transmite CNN. Alte 26 de persoane au fost rănite, în timp ce un suspectul, un tânăr de 21 de ani, a fost reținut după o acțiune de amploare a poliției.

UPDATE 8:00 : Potrivit poliției, 20 de persoane și-au pierdut viața în atacul din Texas, iar 26 au fost rănite. Suspectul a fost idendtificat în persoana lui Patrick Crusius, în vârstă de 21 de ani.

Bărbatul care este anchetat pentru uciderea a 20 de persoane și rănirea altor 26 în atacul armat din El Paso ar putea fi acuzat de omor calificat și infracțiuni de promovare a urii.

Poliția a intrat în posesia unui document despre care se crede că este scris de autorul atacului, document care are legătură cu instigarea la ură.

Documentul, care are patru pagini și a fost publicat online, expune opinii rasiste îndreptate împotriva imigranților, în special cei de origine hispanică, pe care îi consideră vinovați de ”amestecul cultural” și de faptul că ar lua locurile de muncă ale amercanilor.

Suspectul este Patrick Crusius din Allen, situat în apropiere de Dallas. Potrivit unor surse din poliție, acesta s-ar fi predat, fără alte incidente.

UPDATE 23:18: Un suspect se află în custodia poliției, deși, inițial, surse citate de CNN anunțau că trei suspecți au fost arestați.

Potrivit CNN, cel puțin 22 de persoane au fost rănite, însă nici acum nu a fost raportat numărul exact al persoanelor care și-au pierdut viața.

UPDATE 22.31: Președintele Donald Trump a fost informat cu privire la atacul din El Paso, transmite Casa Albă, potrivit politico. Situația este monitorizată.

Se pare că este vorba despre mai mulți indivizi care au deschis focul lângă magazinul Walmart din El Paso, Texas. Nu există informații oficiale cu privire la numărul morților și al răniților.