VIDEO - Roger Stone (fostul consilier al presedintelui Trump) se teme ca va avea in inchisoare aceeasi soarta cu Epstein (REPORT - INFOWARS: ROGER STONE FEARS HE’LL BE “EPSTEIN’D” IN JAIL)

Roger StoneRoger Stone, consilierul politic pe termen lung al lui Trump se teme că dacă va fi încarcerat ar putea avea aceeași soartă ca Jeffrey Epstein, care a murit în mod misterios în închisoare. Potrivit jurnalistei Cassandra Fairbanks care a discutat recent cu Stone, acesta se teme că va fi asasinat în închisoare de către Statul Paralel. (Deep State). “L-am văzut pe Roger Stone acum câteva nopți și mi-a spus că se teme că va avea aceeași soartă ca Epstein. Nu pot spune că temerile lui sunt nefondate”, a scris Fairbanks pe Twitter. Stone care are 67 de ani se confruntă cu până la 50 ani de închisoare după ce a fost condamnat vineri, la 7 capete de acuzare diferite de către un juriu din Washington, inclusiv obstrucționarea și manipularea martorilor.

Moartea miliardarului Jeffrey Epstein a fost catalogată drept sinucidere după ce acesta a fost găsit mort în celulă pe 10 august, în timp ce mulți cred că a fost asasinat pentru că deținea foarte multe informații compromițătoare despre o grămadă de pedofili sus-puși. Suspiciunilor se adaugă și spusele fostului medic legist Dr. Michael Baden, care la cerința lui Mark Epstein, fratele lui Epstein, a fost observator la autopsia lui Epstein. Acesta a declarat că în urma autopsiei, semnele arată că ar fi vorba mai degrabă de o strangulare decât o sinucidere.

Roger Stone, consilierul lui Donald Trump, a fost găsit vinovat pentru şapte capete de acuzare. Sentinţa va fi pronunţată pe 6 februarie 2020 şi poate înainta recurs

Roger Stone, în vârstă de 67 de ani, riscă până la 50 de ani de închisoare după ce judecătorul l-a găsit vinovat pentru cele şapte capete de acuzare, inclusiv mărturie mincinoasă în faţa Congresului, obstrucţionarea şi intimidarea martorilor. Sentinţa va fi pronunţată pe 6 februarie 2020 şi el poate înainta recurs.

Potrivit procurorilor, Roger Stone a jucat rolul de mesager între campania lui Trump şi Wikileaks şi a minţit Congresul în legătură cu amploarea acestei colaborări cu website-ul ce a publicat emailuri ale candidatei democrate Hillary Clinton, despre care democraţii susţin că au fost obţinute de hackeri ruşi.

Roger Stone este al şaselea responsabil implicat în această campanie găsit vinovat sau care a pledat vinovat în timpul anchetei iniţiate de procurorul special Robert Mueller.

Acesta din urmă a publicat în aprilie un raport asupra acestei anchete, în care a admis că nu a găsit dovezi privind vreo colaborare ilegală între Trump şi Rusia sau vreo încercare a actualului preşedinte de a obstrucţiona justiţia în timpul acestei anchete descrise de Trump drept o „vânătoare de vrăjitoare”. Colaboratorii săi găsiţi vinovaţi au fost însă condamnaţi pentru alte fapte, precum mărturie mincinoasă ori delicte financiare, unele fără legătură directă cu campania din 2016.

În luna ianuarie 2019, Roger Stone a fost arestat și eliberat pe cauțiune, declarând atunci că nu va depune mărturie împotriva împotriva preşedintelui în ancheta procurorului special Robert Mueller privind implicarea Rusiei în alegerile din 2016.

Adan Salazar | Infowars.com - NOVEMBER 15, 2019

https://abcnews.go.com/US/wireStory/latest-roger-stone-remain-free-pending-sentencing-67044838