UPDATE - Atac sangeros in Germania! Sase persoane au fost ucise

Politia GermaniaAtacul a avut loc într-o pensiune din localitatea Rot am See, iar poliţia a comunicat că autorul şi victimele se cunoşteau. Principala ipoteză analizată de anchetatori este cea a unei drame familiale.

Incidentul armat a avut loc în orăşelul Rot am See, situat la aproximativ 100 de kilometri de Nurnberg. Un individ a deschis focul, omorând mai multe persoane şi rănind altele. Conform agenţiei DPA, cel puţin şase persoane au fost ucise. Autorul atacului a fost imobilizat şi arestat, au declarat surse citate de publicaţia Bild. „Amplă operaţiune de securitate în Rot am See, unde a avut loc un incident armat. Mai multe persoane au fost ucise, probabil că sunt şi morţi într-o clădire. Suspectul a fost arestat”, a comunicat Poliţia regională. Autorităţile au instituit un perimetru de securitate şi încearcă să afle motivul atacului.

Sursa - Mediafax

A.M.

UPDATE - Mai multe persoane au fost ucise într-un atac armat produs vineri după-amiază într-un orăşel situat în centrul Germaniei, afirmă surse citate de presa germană. Autorităţile germane analizează ipoteza unei drame familiale în cazul atacului armat din Germania, afirmă surse din cadrul comisiei de anchetă citate de publicaţia Bild. Autorul atacului este un individ în vârstă de 36 de ani și a fost reținut, au declarat sursele citate.