New News Buzau header

VIDEO - SCANDALOS! Albi europeni pusi sa sarute pantofii negrilor(WTF?)! Continua daramarea statuilor...nu si ale lui Marx and Co! CORESPONDENTA DIN SUA!

sicriu aur FloydSe duce naibii lumea... :( „În ziua în care cea mai mare putere a lumii își lua "rămas bun" de la unul dintre cei mai "buni" fii ai săi, în acea zi America a arătat că a cam ajuns la finalul jocului. Sicriu de aur, sute de mii de americani în lacrimi, mii de idioți căzuți în genunchi, cerându-și iertare de la populația de culoare, pupându-le pantofii, toată această mascaradă grotescă a devenit simbolul marii Americi ? Imaginea cu primarul Mineapolisului, agățat de sicriu, ca să nu se prăbușească de durere, vărsând lacrimi de crocodil, este cireașa de pe tort. Așa ceva????


Soția eroului național, cea care nu își mai văzuse soțul de 6 ani, după ce o părăsise lăsând-o singură cu o fiică de trei luni, țipă de când a murit eroul, că a rămas fără pâine, deși timp de 6 ani nu a primit nicio fârâmitură de pâine de la soțul care o lăsase cu ochii în soare. Și uite cum americanii, rușinați și complexați de sindromul "omului alb" s -au mobilizat și au făcut donații de 20.000.000 de dolari pentru sărmana văduvă a eroului național. Ce, nu este tare????
Și mai este:
Universitatea Massachusetts a înființat o bursă George Floyd ?. Nimic nu este prea mult pentru eroul de culoare, nu?
Urmează premiul Nobel pentru pace, acordat post mortem. Ce tare ar fi, nu credeți?
Marele Floyd, marele erou, arestat pentru jaf armat, trafic și consum de droguri (ultimul act de eroism fiind când a pus cuțitul la burta unei femei însărcinate, cerandu-i bani), iar după ce și-a turnat complicii a primit o pedeapsă redusă.
Un adevărat erou pentru care America stă în genunchi...
Și în numele lui, jafurile, violențele cresc în orașe ca New York, Los Angeles: unele surse spun că 89 de polițiști ar fi fost omorâți, o fată de 17 ar fi fost violată, sute de polițiști în mașinile de poliție incendiați, străzi în flăcări, magazine distruse, parcuri... până și lebede omorâte, sărăcele victime colaterale ale unui război al oamenilor.
Jon Biden, candidatul democrat la Președinția marii puteri mondiale, USA, cu o formă gravă de demență senilă, a căzut și el în genunchi în fața coșciugului aurit, cerându-și, în lacrimi, iertare de la eroul de culoare.
SUPERB! Mai este ceva de comentat? Nu.
Aaaaa, ba da:
Pe aripile vântului, interzis. Minunat! Ce poate fi mai minunat decât minunata viață, cu minunatele ei surprize pe care le trăim în aceste minunate vremuri???
WTF? cum zice americanul ✌"
Statui ce nu vor fi daramate de BLM: cele ale lui Karl Marx
N-a existat in intreaga istorie a omenirii o doctrina care sa fi dus la un mai mare numar de morti si sclavi precum comunism.
Si cu toate acestea, statuile lui Karl Marx nu vor fi vreodata daramate de revolutionarii Black Life Matter. Iar asta spune totul despre papusarii din spatele acestor revolte “anti rasiste”…
Karl Heinrich Marx (1818 – 1883), evreu din Germania, celebrul filosof, sociolog, teoretician politic, revolutionar, idol al comunismului. S-a casatorit cu o ruda a lui Mayer Amschel Rothschild (1777 – 1836) – fondatorul Rothschild banking family of England .
Karl Marx a fost mason, s-a tras dintr-o familie de rabini, dar nici el si nici Engels n-au inventat comunismul. Ei au fost influentati direct de evreul Moses (Moshe) Hess (1812 – 1875) care a fost si unul din fondatorii socialismului.
Citat Karl Marx:
„Aburi infernali se ridica si umplu creierul,
Pana cand innebunesc si inima mi se schimba cu desavarsire.
Vezi aceasta sabie?
Printul intunericului mi-a vandut-o.
Pentru mine el este cel care masoara timpul si da semnalul,
Cu tot mai multa indrazneala interpretez dansul mortii„

Tot el mai scria ca instrumentele de tortura sunt bune deoarece asigura locuri de munca, atat fierarilor cat si calailor…


George Adrian Ilie (SUA)

 

https://www.youtube.com/watch?v=PEoobJEi73E

AdSense 4

TV NEWS BUZAU - TELEVIZIUNEA TA ONLINE! IN CURAND TRANSMISII NONSTOP!