WEF (Forumul Economic Mondial) - de la Davos: în anul 2022 lumea va fi pregătită intensiv pentru ‘guvernarea mondială’, astfel se vor elimina în mod eficient – "riscurile globale"!

the global risks report 2022Potrivit unor rezolutii ale WEF - Forumul Economic Mondial de la Davos, exista riscuri majore pentru omenire in 2022 (vezi LINK uri mai jos)! Iata cateva spicuiri din raportul final:
Accesul inegal la vaccinurile anti Covid-19 adâncește decalajul dintre țările bogate și țările în curs de dezvoltare, amenințând cooperarea necesară pentru a face față provocărilor comune, cum ar fi schimbările climatice, a avertizat marți Forumul Economic Mondial.

În raportul său anual privind riscurile globale, fundația elvețiană care stă la baza reuniunii anuale la Davos, a celor bogați și puternici, a avertizat că cei care au, și cei care nu au vaccinuri, se află din ce în ce mai mult pe căi opuse.
Riscurile cibernetice se adaugă la amenințarea climatică, avertizează Forumul Economic Mondial
LONDRA – Securitatea cibernetică și spațiul reprezintă riscuri emergente pentru economia globală, care se adaugă provocărilor existente reprezentate de schimbările climatice și de pandemia de coronavirus, se arată într-un raport publicat marți de Forumul Economic Mondial.
Așadar în anul 2022 lumea va fi pregătită intensiv pentru ‘guvernarea mondială’, pentru un ‘guvern mondial’ care să reducă, sau să elimine în mod eficient – ‘riscurile globale’.


Raportul privind riscurile globale → 


https://www.rfi.fr/en/unequal-vaccine-access-could-hamper-climate-fight-wef 


https://www.npr.org/2022/01/11/1072029936/cyber-risks-add-to-climate-threat-world-economic-forum-warns?t=1641906049603&t=1641925382629


https://www.weforum.org/reports/global-risks-report-2022