New News Buzau header

Reactia directorului (?) Pfizer, când este confruntat de Project Veritas cu privire la PROPRIILE sale afirmații privind cercetarea mutațiilor virale și profitul de pe urma vaccinurilor

abuzuriParanoidul director la Pfizer, devine ISTERIC atunci când este confruntat de Project Veritas cu privire la PROPRIILE sale afirmații privind cercetarea mutațiilor virale și profitul de pe urma vaccinurilor

Într-o dezvăluire cu adevărat șocantă a Proiectului Veritas, un director executiv al Pfizer se laudă în fața camerei de filmat cu privire la 'evoluția controlată' a companiei cu privire la COVID, pentru a profita de pe urma vaccinurilor. El spune: „COVID va fi o vacă de muls pentru noi” și apoi se laudă că a ascuns acest fapt de public în timp ce descrie „mutații structurate selectiv pentru a face [tulpinile COVID] mai puternice”.

Videoclipul bombă, filmat sub acoperire, a fost dezvăluit de Project Veritas și James O'Keefe. Organizația jurnalistică - care este specializată în videoclipuri efectuate sub acoperire, cu directori și personalități media care recunosc lucruri uimitoare în fața camerei - a postat, de asemenea, două videoclipuri care conțin interacțiuni cu directorul Pfizer, Jordan Trishton Walker, al cărui titlu autoproclamat este 'Director Pfizer de cercetare și dezvoltare, operațiuni strategice - planificator științific mRNA'.

Îi încurajăm pe toți cititorii să sprijine Project Veritas și eforturile sale jurnalistice revoluționare. Am postat din nou cele două videoclipuri ale Project Veritas pe Brighteon.com, în cazul în care acestea sunt eliminate de pe alte platforme, deoarece Pfizer exercită un nivel extraordinar de control și influență nu doar asupra organizațiilor media, ci și asupra platformelor tehnologice. Chiar astăzi, după cum relatează HumanEvents, atât Daily Mail din Marea Britanie, cât și MSN au retras articolele de ieri care descriu interacțiunea Project Veritas cu acest director Pfizer. Acest lucru indică faptul că până și Daily Mail din Marea Britanie poate fi amenințat sau presat să elimine articole jurnalistice importante.

Vedeți mai jos primele înregistrări video ale Proiectului Veritas, în care Walker este văzut lăudându-se cu planurile Pfizer de a crea mutații ale COVID și de a profita de 'vaca de muls' a noilor variante de COVID:

https://www.brighteon.com/0d4433f3-3d4c-495a-aaac-666d255d49fc 

Iar cea de-a doua înregistrare aici, care îl arată pe acest director al Pfizer agresând jurnaliștii de la Project Veritas și încercând să le fure și să le distrugă echipamentul:

https://www.brighteon.com/2a10d20a-19e5-4386-ab86-714a9d4fc6e2    

Directorul de la Pfizer face apel la rasism și îi acuză pe jurnaliști că sunt 'oameni albi'

Unele dintre înregistrările video surprinse de Project Veritas îl includ pe directorul Pfizer, Walker, înnebunit, susținând că este atacat de "albi" și apoi încercând să le distrugă iPad-ul, urmat de îmbrânceli și o încăierare pe podea care seamănă cu o luptă în cușcă. În aceste capturi video, directorul Pfizer este bărbatul cu tricou cafeniu și pantaloni negri:

O demonstrație amănunțită a admiterii celor de la Pfizer, a răpirii corporatiste și a atacului violent asupra jurnaliștilor de la Project Veritas

În podcastul Situation Update de astăzi, mă ocup de întâlnirea Project Veritas cu acest director executiv Pfizer "isteric" care face mărturisiri uimitoare în fața camerei despre ceea ce pare a fi un program de câștig de funcții ilegal al Pfizer, conceput pentru a genera profituri viitoare din vaccinuri.

Este fascinant modul în care el susține că Pfizer intenționează să creeze mutații ale virusului și apoi să profite de pe urma vaccinurilor folosite pentru a trata aceleași mutații.

În podcastul de astăzi, cer arestarea și punerea sub acuzare a tuturor directorilor Pfizer care au făcut parte din această conspirație nefastă de a induce în eroare publicul și de a profita de pe urma mutațiilor virusurilor pentru a le face "mai puternice".

De asemenea, abordez și alte subiecte de ultimă oră:

- BOMBA, Proiectului Veritas îl expune pe directorul Pfizer ca fiind un nebun violent și imoral

- Directorul Pfizer recunoaște în fața camerei de luat vederi că a făcut "mutații structurate selectiv" pentru a face virușii "mai puternici"

- Recunoaște că nu spune publicului adevărul despre experimentele lor cu viruși și planurile de vaccinare

- De ce angajații Pharma și Google sunt RĂUL PUR și se vor duce cu toții în iad

- Ouăle costă acum 18 dolari / 12 bucăți în Manhattan

- Gripa aviară H1N1 este un fals SCENARIU DE GROAZĂ pentru a distruge aprovizionarea cu alimente

- Mexicul interzice geoingineria și eforturile de a polua cerul pentru profit

- Guvernul SUA folosește un sistem antiterorist AI pentru a ținti scepticii #vaccinului

- Fiica unui magnat chinez din industria farmaceutică a fost arestată în Georgia în cadrul unei operațiuni de terorism

- IBM tocmai a eliminat 3.900 de locuri de muncă, în timp ce concedierile din Big Tech se accelerează

- Furnici antrenate să miroasă CANCERUL, în urină

- Este DamarHamlin noua Tiffany Dover? Ascunderea mediatică explicată

Brighteon: https://www.Brighteon.com/16fb328e-5ee7-4eaf-af56-c068c54b43e4 

Rumble: Rumble.com/v27dck6-situation-update-12723-pfizer-director-goes-berserk….html 

Bitchute: Bitchute.com/video/bB0DDECofUQ5/ 

Banned.Video: Banned.video/watch?id=63d413c1b8727720c8f2fc84 

iTunes podcast: Healthrangerreport.com/situation-update-jan-27-2023-pfizer-director-goes-berserk-violently-assaults-project-veritas-journalists-in-nyc

https://www.brighteon.com/16fb328e-5ee7-4eaf-af56-c068c54b43e4            

De Mike Adams, 27 Ianuarie 2023, Natural News

AdSense 4

TV NEWS BUZAU - TELEVIZIUNEA TA ONLINE! IN CURAND TRANSMISII NONSTOP!