New News Buzau header

VIDEO - Donald Trump spune că încheia războiul din Ucraina „în 24 de ore” dacă era președinte. „Nu există nimeni care să o facă”

Donald Trump Presedinte USA 2024Fostul președinte al SUA susține că America este „în pragul celui de-al treilea război mondial” și că, dacă el ar fi președinte, ar avea un acord de pace între Rusia și Ucraina negociat în 24 de ore, într-un discurs susținut sâmbătă seară în primele evenimente din campania electorală pentru 2024, potrivit The Guardian. „Această înțelegere așteaptă să fie încheiată, dar nu există nimeni care să o facă”, a spus Donald Trump într-un discurs susținut în New Hampshire.

El a mai acuzat că puterile străine „folosesc în mod deschis cuvântul nuclear tot timpul” pentru că „nu au niciun respect pentru conducerea noastră” și a precizat că dacă revine la Casa Albă va construi un „dom impenetrabil” pentru a proteja SUA de atacurile cu rachete nucleare pe modelul sistemului de apărare aerian al Israelului – „Iron Dome”. „Personalitatea mea ne-a ținut departe de război”, a continuat fostul președinte. „Și am mai spus-o înainte, așa ceva nu s-ar fi întâmplat niciodată cu Rusia. Putin nu ar fi intrat niciodată (n.r. – în război). Și chiar și acum aș putea rezolva asta în 24 de ore. Este atât de oribil ce s-a întâmplat. Aceste orașe sunt demolate acum”, a mai spus Donald Trump. „Mai supărat ca niciodată” Trump și-a lansat oficial candidatura pentru Casa Albă în urmă cu mai bine de două luni, cu un discurs susținut la clubul său Mar-a-Lago din Florida, care a fost criticat pentru lipsă de energie și conținut. În primul eveniment cu public, care a avut loc sâmbătă în New Hampshire, a anunțat că este „mai supărat” decât oricând.

SURSE: Libertatea.ro, The Guardian

 

 

https://twitter.com/Acyn/status/1619406646391734272?s=20&t=SCqWqD_5ru6u_WwnA6sRMw

AdSense 4

TV NEWS BUZAU - TELEVIZIUNEA TA ONLINE! IN CURAND TRANSMISII NONSTOP!