New News Buzau header

TRAGEDIILE LUMII “CIVILIZATE”: Indi Gregory a murit. Instantele din Andlia au refuzat ca fetita de 8 luni să meargă la Roma pentru a primi un tratament care să-i salveze viața

Indi GregoryIncredibil, dar adevarat! Se intampla in 2023, intr-o tara considerate civilizata si democratica - Un spital și un judecător din Marea Britanie au refuzat să permită ca o fetiță de 8 luni să meargă la Roma pentru a primi un tratament care să-i salveze viața. A fost deconectata de la aparatele care-I mentineau trupul firav in viata, cu toate ca parintii si altii s-au impotrivit!

Ca atare:

Fetita Indi Gregory din Marea Britanie a primit de urgenta cetatenia italiana pentru a se incerca salvarea sa

Degeaba insa…

Conform https://www.stiripesurse.ro/medicii-au-deconectat-o-de-la-aparate-pe-micuta-indi-gregory-in-ciuda-opozitiei-parintilor_3138119.html

Medicii au deconectat aparatele care o țineau în viață pe Indi Gregory, în vârstă de opt luni, fetița din Marea Britanie afectată de o boală incurabilă.

Fetița a fost dusă la un centru de îngrijire paliativă.

Oprirea aparatelor presupune o procedură de însoțire treptată a fetiței până la moarte, care ar putea avea loc în câteva ore sau în câteva zile, în funcție de modul în care va reacționa organismul ei. Pentru Alfie Evans, aflat în centrul unei întâmplări aproape identice în 2018, au fost necesare 5 zile întregi.

[...]

Într-un tweet, avocata Simone Pillon, din partea echipei juridice a familiei Gregory, a scris: Indi Gregory "pentru moment a supraviețuit extubației și respiră cu o mască. Protocolul stipulează că alimentarea cu oxigen este limitată în timp. Acesta prevede, de asemenea, suspendarea tratamentului și interzicerea resuscitării în caz de criză”.

Si pana la urma, conform https://www.hotnews.ro/stiri-international-26679801-final-tragic-cazul-indi-gregory-fetita-murit-dupa-justitia-britanica-decis-fie-deconectata-aparate-ciuda-incercarilor-parintilor-muta-spital-din-vatican.htm

Bebelușul a murit la ora 01:45 GMT (13.11.2023), a scris Simone Pillon, un fost deputat italian și militant catolic conservator care reprezintă familia Gregory, pe platforma de socializare X.

Life Site News: UK judge refuses to allow 8-month-old baby girl to go to Rome for life-saving treatment

Un judecător din Marea Britanie refuză să permită ca o fetiță de 8 luni să meargă la Roma pentru a primi un tratament care să-i salveze viața

Un judecător din Marea Britanie a decis că este în ‘interesul superior’ al fetiței Indi Gregory, în vârstă de 8 luni, să moară, în loc să le permită părinților ei să o ducă la Roma pentru a primi un tratament care să-i salveze viața, plătit de guvernul italian.

De Christian Concern, publicat pe 02 Noiembrie 2023 de LifeSiteNews

Christian Concern

(Christian Concern) – În această dimineață (13.11.2023 – n.r.), un judecător de la Înalta Curte a refuzat părinților lui Indi Gregory, în vârstă de 8 luni, dreptul de a-și transfera copilul pentru tratament de specialitate în Italia.

Judecătorul Robert Peel, a decis că este în ‘interesul superior’ al lui Indi să moară în Marea Britanie, în loc să primească tratament de specialitate la Spitalul pediatric Bambino Gesù din Roma, care ar fi finanțat de guvernul italian.

Suspendarea executării, un termen juridic care împiedică Nottingham University Hospitals NHS Trust să oprească sistemul de menținere în viață a lui Indi, a expirat în același timp în care judecătorul Peel și-a publicat hotărârea. Acum a fost prelungită până mâine (vineri, 3 noiembrie) la ora 14.00.

Dean Gregory, tatăl lui Indi, și-a instruit imediat avocații să facă apel la hotărâre.

În cadrul unei audieri de urgență din 31 octombrie în fața judecătorului Peel, avocații care reprezintă familia au susținut că refuzarea dreptului de a-și muta copilul ar constitui o încălcare a drepturilor lui Indi, în temeiul articolului 5 din Convenția Europeană a Drepturilor Omului (CEDO).

Articolul 5 prevede că orice persoană are dreptul la libertate și la siguranța persoanei.

Un serviciu specializat de Ambulanță Aeriană este pregătit să colaboreze cu familia și cu medicii de la Queen’s Medical Centre din Nottingham, pentru a facilita transferul în Italia. Cu toate acestea, pentru a efectua transferul, serviciul de ambulanță ar trebui să efectueze o evaluare a riscurilor cu cooperarea deplină a medicilor curanți, lucru pe care aceștia au refuzat să îl facă.

Șefii spitalului au decis că este în ‘interesul superior’ al lui Indi să moară și să nu aibă șansa de a mai primi tratament, și nu se vor abate de la această poziție, în ciuda noilor dovezi medicale de specialitate, susținute de italieni, conform cărora starea lui Indi poate fi tratată.

În urma hotărârii, Gregory a descris decizia ca fiind ‘dezgustătoare’ și a promis că va face apel, și va continua să facă presiuni pentru a obține dreptul de a-i oferi fiicei sale o șansă la viață în Italia. Gregory a declarat:

„Am vrut să acceptăm această ofertă, deoarece singura alternativă oferită de Trust este moartea lui Indi.

Experții medicali au prezentat o modalitate de tratament pentru Indi, despre care au spus că ar putea să-i salveze viața și să o facă mai bine, însă Trustul a refuzat cu furie să o ia în considerare. Domnul judecător Peel a aprobat pur și simplu poziția Trustului.

Claire și cu mine dorim să îi oferim fiicei noastre toate șansele de supraviețuire și de ameliorare a stării ei de sănătate și este foarte îngrijorător faptul că actualii medici care o tratează pe Indi nu vor coopera cu specialiștii de la Ambulanța Aeriană.

Spitalul pediatric Bambino Gesù ne-a oferit o șansă reală, pe care dorim să o fructificăm pentru fiica noastră.

Chiar dacă transferul în Italia implică anumite riscuri, singura alternativă care ni s-a oferit în Marea Britanie este să acceptăm moartea lui Indi. Nu avem nimic de pierdut, nici pentru noi, nici pentru Indi.

Oferta din Italia este singura ofertă de tratament pe care o avem și, în calitate de părinți ai lui Indi, suntem pregătiți să ne asumăm un risc pentru ca acest lucru să se întâmple.

Având în vedere că dovezile medicale sugerează că are o șansă rezonabilă de supraviețuire și de ameliorare, credem că este în interesul ei să i se acorde această șansă.

Continuăm să fim îngroziți de refuzul Trustului și al instanțelor din Regatul Unit de a-i oferi această șansă.”

Andrea Williams, director executiv al Centrului Juridic Creștin, a declarat:

„La Roma există un spital pregătit să se ocupe de Indi. Părinții lui Indi doresc să îi ofere acesteia toate șansele pe care le pot oferi. De ce ar încerca cineva să împiedice acest lucru să se întâmple pentru ei și pentru ea?

A le refuza această oportunitate este inimaginabil, nedrept și pervers.

Suntem alături de familie în lupta curajoasă pe care continuă să o ducă pentru viața fiicei lor prețioase.”

Intransigența Trust-ului

Luni, 30 octombrie, Nottingham University Hospitals NHS Trust s-a opus planurilor care le-ar fi permis părinților lui Indi să o ducă la un important spital pediatric din Italia.

S-a aflat că Spitalul Pediatric Bambino Gesù din Roma a fost de acord să o accepte pe Indi pentru tratament și să efectueze procedura de stent pentru tractul de ieșire al ventriculului drept, care a fost propusă de experții medicali. Guvernul italian s-a oferit să finanțeze tratamentul.

Cu toate acestea, Trustul susține în continuare că este în ‘interesul superior’ al lui Indi să moară și, la începutul acestei săptămâni, a amenințat chiar că va proceda la deconectarea sistemului de menținere a vieții, în ciuda ofertei italiene și a unei audieri de urgență în curs.

Avocații familiei au susținut că:

„Actuala intransigență a Trustului și refuzul de a coopera în ceea ce privește mutarea lui Indi la Roma ar părea să constituie o încălcare a drepturilor Indi în temeiul articolului 5, așa cum au fost exercitate de părinții ei.”

Avocații au încheiat pledoariile cu precizarea:

„Instanța este respectuos rugată să emită ordonanța solicitată, astfel încât Indi să își poată muta îngrijirea medicală la un nou spital, care, deși pune pe primul loc interesul ei superior, este pregătit să o trateze în conformitate cu hotărârile existente ale instanței, dar sub rezerva furnizării prealabile a unui stent ventricular.”

Judecătorul Peel a primit, de asemenea, dovezi de specialitate din partea unui specialist în Ambulanță Aeriană.

În timpul procedurilor, judecătorul Peel a cerut să vadă cele mai recente înregistrări video cu Indi în spital și a fost îndemnat de avocați să ia în considerare noile probe de specialitate din partea unui cardiolog și genetician medical, a unui pediatru și din partea unui expert în tulburări mitocondriale.

Experții au oferit o opinie medicală cu privire la tratamentul pe care Indi îl poate primi, care este susținută de spitalul italian.

Scrisoarea din Italia

Scrisoarea primită de Gregory duminică seara de la Tiziano Onesti, președintele spitalului care oferă tratament, arată următoarele:

„Vă scriem pentru a vă confirma că suntem pregătiți să o acceptăm pe fiica dumneavoastră Indi Gregory, născută la 24 februarie 2023, pentru tratament la Spitalul de copii Bambino Gesu din Roma, cu efect imediat. Am primit confirmarea din partea Guvernului Italiei că își va asuma responsabilitatea pentru finanțarea tratamentului lui Indi la Spitalul de Copii Bambino Gesu.

Am revizuit dosarul medical al lui Indi și pregătim în prezent un plan de tratament detaliat pentru Indi, cu contribuția multidisciplinară a medicilor de la Spitalul de Copii Bambino Gesu.

În linii mari, preconizăm că planul de tratament al lui Indi va include: 1. Un stent pentru tractul de ieșire al ventriculului drept pentru a gestiona afecțiunea sa cardiologică; 2. Continuarea tratamentelor experimentale pentru aciduria hidroxiglutariană D2,L2 (terapia cu fenilbutirat, terapia cu citrat și dieta ketogenică); 3. Tratamentul de susținere a vieții și îngrijirile paliative pentru a asigura supraviețuirea și confortul lui Indi în timp ce tratamentele își fac efectul.

Va fi responsabilitatea familiei să organizeze și să finanțeze transferul lui Indi cu ambulanța aeriană de la Nottingham la Roma.”

Bătălia juridică

Fiind tratată la Queen’s Medical Centre din Nottingham de când s-a născut, în februarie 2022, tatăl lui Indi, Dean Gregory, din Derbyshire, a fost implicat într-o bătălie juridică cu Nottingham University Hospitals NHS Trust, care a susținut că tratamentul de salvare a vieții lui Indi în această țară ar trebui să înceteze.

Indi se luptă cu o boală mitocondrială rară, iar părinții ei au susținut că, în ciuda handicapului său, este un bebeluș fericit care răspunde la atingerea lor. Ei spun că există, de asemenea, dovezi de îmbunătățire a stării ei.

Sprijinit de Centrul Juridic Creștin, Gregory și echipa sa de avocați au susținut în instanță că spitalul a oferit o perspectivă pesimistă asupra stării lui Indi și că li s-a refuzat dreptul de a aduce la proces probe de expertiză pentru a-și susține poziția că starea ei se îmbunătățește și că merită să primească tratament în continuare.

Săptămâna trecută, Curtea de Apel a confirmat o hotărâre a judecătorului de la Înalta Curte, judecătorul Robert Peel, potrivit căreia este în ‘interesul superior’ al lui Indi să moară. După ce a epuizat toate căile de atac interne, Gregory a depus un ultim apel la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), care a refuzat rapid să audieze cazul familiei.

Suspendarea, care fusese acordată până vineri, 27 octombrie, la ora 16.00, a expirat și a însemnat că Trust nu era obligat din punct de vedere legal să continue să ofere suport vital. Cu toate acestea, în urma unei întâlniri urgente, Trust a acordat familiei lui Indi până luni, 30 octombrie, pentru a face aranjamentele necesare pentru a o transfera pe Indi la un sanatoriu.

După ce oferta Italiei a fost obținută, avocații s-au întors la Trust pe 30 octombrie pentru a solicita părinților lui Indi să li se permită transferul acesteia la Roma.

Doi experți medicali au furnizat analize care arată că problemele respiratorii ale lui Indi sunt probabil cauzate de afecțiunea cardiacă tratabilă, cunoscută sub numele de Tetralogie de Fallot, și nu – așa cum se credea anterior – de leziuni cerebrale cauzate de boala mitocondrială.

Experții au subliniat că problema poate fi rezolvată fără o intervenție chirurgicală prin introducerea unui cateter cunoscut sub numele de ‘stent al tractului de ieșire al ventriculului drept’ prin unul dintre vasele din zona inghinală a lui Indi. Expertul spune că acest tratament ar permite ‘mai mult ca sigur’ ca Indi să supraviețuiască fără ventilație artificială.

Cu toate acestea, săptămâna trecută, atunci când li s-au prezentat dovezile, avocații de la Trust le-au dat la o parte, au amenințat cu cheltuieli de judecată și au încercat să se grăbească să îi scoată lui Indi suportul vital.

Cu toate acestea, odată cu veștile din Italia și cu alte probe de specialitate, avocații părinților au scris către Trust spunând:

„Având în vedere că un spital pediatric de renume este acum pregătit să îi ofere lui Indi un tratament care, conform opiniilor unor experți medicali de renume, este posibil să ducă la o îmbunătățire semnificativă a stării sale de sănătate, clientul nostru dorește să organizeze transferul lui Indi la Roma cât mai curând posibil. Nu anticipăm niciun motiv pentru care clientul dumneavoastră ar dori să stea în calea unui astfel de transfer și sperăm că clientul dumneavoastră va coopera cu compania de ambulanță aeriană pentru a-l organiza.

Transferul lui Indi la Roma nu necesită neapărat o modificare a ordinului domnului judecător Peel. După cum a subliniat judecătorul la audiere, efectul ordonanței declarative este permisiv, nu prescriptiv sau prohibitiv.”

Însă avocații Trust-ului s-au opus spunând:

„Nu există informații materiale noi, iar planul aprobat de Înalta Curte este urmat.”

Aflați mai multe despre Indi Gregory aici.

Republicat cu permisiunea celor de la Christian Concern.

https://www.youtube.com/watch?v=sFigr_q7FGo&ab_channel=EuronewsRomania

AdSense 4

TV NEWS BUZAU - TELEVIZIUNEA TA ONLINE! IN CURAND TRANSMISII NONSTOP! NU PIERDETI EMISIUNILE NOASTRE

TV NEWS BUZAU - TELEVIZIUNEA TA ONLINE! IN CURAND TRANSMISII NONSTOP!