News Buzau new header Craciun

Ceea ce a patit acest fugar dovedeste ce pot face institutiile de forta ale statului, de la distanta, prin aplicatii, cu unele autoturisme

SUA suspect arestat PryorUn suspect fugar a fost arestat după ce automobilul pe care îl conducea i-a fost neutralizat prin aplicația Chevrolet

Departamentul de poliție din Janesville -

La data de 14.11.23, în jurul orei 12:00 p.m., ofițerii Unității de Combatere a Crimelor Străzii (SCU) din cadrul Departamentului de Poliție din Janesville au fost notificați cu privire la un posibil vehicul furat, condus de Timothy Pryor.

Timothy avea un mandat de arestare, fiind acuzat de infracțiune, a fost eliberat condiționat, apoi căutat, de asemenea, pentru că a fugit de un polițist care a plecat în urmărirea sa pe data de 10-11-23. Autovehiculul era echipat cu monitorizare GPS, astfel încât ofițerii SCU au putut urmări vehiculul de la distanță, așteptând momentul oportun pentru a-l aresta pe Pryor. O astfel de încercare a fost făcută, dar Pryor a reușit să se urce în vehicul și să fugă. A fost inițiată o urmărire, însă aceasta a fost rapid încheiată.

După urmărirea lui Pryor, acesta a părăsit orașul, iar ofițerii SCU au fost asistați în supraveghere de către Unitatea de Investigații Speciale (SIU) a Biroului Șerifului din Rock County (RCSO). SCU și SIU au urmărit de la distanță vehiculul, până când acesta a putut fi oprit printr-o aplicație Chevrolet. Vehiculul a fost oprit la est de Indianford pe Autostrada M, iar Pryor a fost reținut fără incidente.

Pryor a fost arestat având mai multe capete de acuzare: pentru că a fugit de un ofițer, pentru obstrucționare, pentru trecerea fără permis pe terenuri proprietate privată și pentru încălcarea termenilor eliberării condiționate. Pryor a fost reținut la închisoarea din Rock County, până la apariția sa în fața unui judecător.

Arestat:

Timothy J. Pryor, bărbat de 54 de ani.

rezident în Janesville

Acuzații:

A fugit de un ofițer, obstrucționare, trecerea fără permis pe terenuri proprietate privată și încălcarea termenilor eliberării condiționate.

Sursa: https://local.nixle.com/alert/10421643/

AdSense 4

TV NEWS BUZAU - TELEVIZIUNEA TA ONLINE! IN CURAND TRANSMISII NONSTOP!